Madalina Pamfile, tarata in scandalul voturilor la Bravo, ai stil! Celebrities: "Se stie ca sta cu un iubit milionar, bani are de investit"

Autor: Alice Popescu

Madalina Pamfile, in mijlocul scandalului legat de voturi la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Madalina Pamfile se afla sin ea in mijlocul unui scandal mostru la Bravo, ai stil! Cleebrities dupa ce a ajuns pe locul doi la Gala de saptamana trecuta.

Cea care a initiat o discutie transanta a fost tot Ruxi Opulenta care a relatat o discutie dintre ea si Madalina Pamfile imediat dupa Gala. Ruxi a dezvaluit ca a simtit pe pielea ei ce inseamna toata aceasta situatie cu voturile publicului si nu a ezitat sa spuna cam cu sta treaba in acest sens: "Eu am vazut ca voturile sunt in functie de carisma, cum te exprimi tu in emisiune, nu pe tinute, cine esti si ce faci.

Cum ajungi la sufletul omului, emotia pe care o transmiti. Ioana transmite mai multa carisma si atunci nu are cum ca Madalina sa fie mult mai votata decat ea inconditiile in care ea nu are decat tinute bune. N-are nici moment si nici carisma. S-o fi votat ea, nu stiu...Ea nu reusea sa treaca dincolo de sticla. Am fost surprinsa, recunosc ca le merita, dar ma asteptam ca Ioana sa fie pe locul doi.
Eu cred ca s-a si votat."

Citeste si: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, acuzata pe Instagram ca ar fi intretinut relatii intime la TV. Raspunsul naucitor dat de noua concurenta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina Pamfile acuzata ca se voteaza singura

Madalina Pamfile: "N-o da cum vrei tu ca lucrurile nu stau asa. Tu ai facut ochii cat cepele cand ai vazut ca sunt pe locul doi. Eu am luat-o ca si cand ce, eu am draci pe mine sa nu fiu votata, am raie?! De ce judeci asta? Eu pot sa latru trei zile si nu iti pot schimba parerea.

Eu nu i-am luat locul lui Sensy. Si ea putea sa aiba mai mult ca mine sau la fel. Eu cu Rux am acoperit cam 50%. Eu am venit cu un minus. Poate unora li se pare ca merit. De ce te legi de mine? Eu nu m-am votat.

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities sar pe Madalina Pamfile si lanseaza acuzatii dure la adresa ei

Familia, prietenii ma voteaza. Zici ca nici nu stiu ce v-am facut. N-am voie sa ma mir la un punctaj? In culise situatia nu a fost pe relax. Tu te legi de reactia mea ca sunt mecanica. Au tot spus ca mi se cuvine primul loc, nu mi se cuvine absolut nimic, din contra imi dau si mai mult silinta. Ma stresez si mai mult, sunt o tipa competitiva.

Nu jignisc, nu ma leg de nimeni. Faptul ca sunt competitiva, e altceva. 

Si mai mult, Sensy e intrigata ca Madalina Pamfile nu observa ca nimeni nu o saluta cand vine dimineata in cabina fetelor. Dar de ce naiba nu o saluta nimeni. Pentru ca nu ii pasa sau o fi ceva acolo.