Nicoleta Dragne rabufneste la Bravo, ai stil! Celebrities: "Simt ca innebunesc aici, imi vine sa ma dau cu capul de pereti!"

Autor: Alice Popescu

Nicoleta Dragne ii ia apararea Ioanei Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Prietena buna cu Ioana Filimon, Nicoleta Dragne incepe sa ia atitudine la Bravo, ai stil! Celebritiies in scandalul dintre Anda Adam si Ioana Filimon.

In culise, Ioana Filimon are o reactie mai mult decat vehementa la adresa Andei Adam spunandu-i destul de rastit sa dea muzica mai incet ca nu se aude vorbind. De aici n-a mai fost niciun pas pana cand a iesit scanteia care sa aprinda focul intre cele doua.

Anda Adam: Pret de 10 secunde, ai tipat efectiv sa dau muzica mai incet ca tu nu te auzi la machiaj si ti-am facut o completare.

Iubito, este si piesa mea noua si vor fetele sa o asculte, nu dureaza mult dupa care ai urlat ca nu te auzi si sa dau muzica mai incet. Ti se pae corect sa tipi la o colega de a ta care iti si explica? Eu consider ca nu am gresit cu nimic. Am avut o oprire din elan si asta a fost. Nu m-am luat de ea. M-am retras de acolo si m-am dus la toaleta.
Daca tu nu tipi la mine, nici eu nu fac asta. Eu am o problema cu tipatul. Eu ti-am spus ca cine esti tu sa imi spui sa tac. M-am simtit prost. De ce tipa Ioana la mine?! Este pusa pe scandal. Eu nu am venit aici sa ma cert.

Anda Adam si Ioana Filimon, la cutite in culise. Cele doua s-au contrat aprig la Bravo, ai stil! Celebrities

In tot acest scandal, Madalina Pamfile remarca faptul ca Anda Adam a indurat foarte multe intepaturi ale unor concurente pentru ca nu vrea sa intre in scandaluri si le-a evitat cat a putut fiind o fire pacifista.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Razboi total între Anda Adam și Ruxi Opulenta la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon pune și ea paie pe foc: "Nu imi zice mie nimeni când să tac!"

Ioana Filimon: "Cand ajungi de la o chestie banala, ajungi sa ti se aduca niste jigniri. Atunci, iti bagi picioarele si zici ca vorbesc cu peretele. Asta nu iti da dreptate sa ma jignesti.

M-a facut penibila! Eu oricum ridic vocea si nu pentru ca am ceva cu tine. Eu nu am dat cu parul. Toti au vazut iesirea Andei. Noi ne cunoastem dinainte, te-am ajutat fara sa primesc nimic, nu mi-o trebuit nimic, am venit de dragul tau. Esti Anda Adam si toata lumea trebuie sa faca...Se vede ca ai ani de showbiz.

Nicoleta Dragne ii ia apararea Ioanei Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Dupa aceasta discutie aprinsa intre cele doua, Nicoleta Dragne intervine si ii ia apararea Ioanei Filimon: "Simt ca innebunesc si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca tot aud de atatea ori si nu mai pot. Si tu o fortezi si nu te opresti. Ti-a zis sa dai muzica mai incet, nu sa o opresti. Ce te-a deranjat? A fost alegerea ta sa o opresti. Nu inseamna ca noi ne-am simtit deranjate de remarca Ioanei. Ti se pare ca dorm pe mine? Nu dorm ca am venit cu cea mai mare energie aici."