Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2021, 14:44
video Foto(7)

Demet Ozdemir aparitie uluitoare in sala de baschet pentru o cauza nobila.

Demet Özdemir este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite si dansatoare din Turcia. Aceasta s-a remarcat datorita talentului ei uluitor si a frumusetii sale rapitoare, reusind sa cucereasa publicul din Turcia si de peste hotare, in cei sase ani de activitate in domeniul actoriei.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe talentata actrita Demet Ozdemir inca de pe vremea cand a jucat in serialul In dragoste si in razboi, mai precis in anul 2014, cand a interpretat cu

succes rolul Alya, o tanara extrem de ambitioasa. In anul 2020, indragita actrita a putut fi urmarita in productia de exceptie, Prizoniera destinului, in care a jucat rolul principal Zeynep, alaturi de celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Desi s-a bucurat in ultimii ani de mare succes in domeniul actoriei, Demet Ozdemir nu a renuntat nici la cea de-a doua mare pasiunea dansul. Aceasta a continuat sa mai danseze din cand in cand intr-o trupa de fete.

De curand, tanara actrita este foarte mândră pentru că a avut ocazia să revină la sala sporturilor, un loc unde, cu ani în urmă, dansa.

Celebra actrita este cu atât mai fericită pentru că revine în numele unui proiect deosebit, conștientizarea diagnosticării timpurii a cancerului mamar.

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Demet Ozdemir a acordat un interviu în urmă cu câteva zile, unui post de televiziune din Turcia, in cadrul caruia a mărturisit că oamenii care au contactat-o sunt cei care, în acele vremuri, i-au fost alaturi atunci când dansa.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Demet Özdemir a adus pe teren mingea roz, simbol al luptei pentru conștientizarea diagnosticării timpurii a cancerului mamar, pentru a opta oară în istoria colaborării dintre Anadolu Medical Center și Anadolu Efes Sports Club, la sala sporturilor Sinan Erdem, în deschiderea meciului internațional Anadolu Efes- UNICS Kazan.

În acest proiect, care este inițiativă a Anadolu Medical Center și Anadolu Efes Sports Club, alte vedete care au mai participat inaintea actriței Demet Özdemir au fost: Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Elçin Sangu, Özge Özpirinçci, Bensu Soral, Neslihan Atagül.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, a postat o imagine care a topit inimile fanilor! Comentariile nu au incetat sa curga

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir vă putea fi urmărită din nou de către telespectatorii din Romania, începând din data de 8 decembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D, când vă reveni pe micile ecrane serialul Prizoniera destinului în care aceasta joaca rolul principal. Renumita producție vă putea fi vizionata ulterior de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D!