Cu cine și-a petrecut ziua de naștere Andreea de la Puterea dragostei după ce a aflat că iubitul ei, Ștefan Manolache, a înșelat-o cu o adolescentă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2021, 10:22

Cum a aflat Andreea de la Puterea dragostei ca a fost inselata de iubit

Sursa: Instagram

Scandal fara precedent dupa ce Andreea, fosta concurenta de la Puterea dragostei, a aflat ca a fost inselata in timp ce era plecata din Bucuresti.

Andreea, fosta concurenta de la Puterea Dragostei si fosta iubita a lui Marinescu, a trecut printr-o situatie despre care a fost mereu avertizata atunci cand a inceput o relatie cu Stefan Manolache, unul din cei mai celebri crai obisnuiti sa schimbe femeile vedete sau mai putin vedete ca pe sosete. Astfel, Andreea a primit in urma cu cateva zile cateva mesaje pe contul ei de socializare de la o tanara cand spunea ca a fost contactata de catre Stefan Manolache pe Instagram dupa ce i-a cerut contul intr-un mall din Bucuresti.

Andreea a fost foarte reticenta atunci cand a primit detaliile cerand si mai multe informatii sa vada daca intr-adevar despre este vorba despre iubitul ei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, in hohote de plans: "A fost depistata cu 5 kilograme de puroi la san. Medicii nu ii dadeau nicio sansa"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea, fosta concurenta de la Puterea dragostei, s-a despartit de iubit

"Și uite că  mi-am luat-o. Important este că am avut curajul să pun stop. Fetelor, să nu acceptați niciodată un băiat infidel, un băiat care vă jignește, un băiat care încearcă să vă controleze. Știu că poate este dificil, dar există atâtea persoane pe planeta aceasta și până la urmă nu aveți nevoie de nimeni.

Vă aveți pe voi și asta e cel mai important! Am folosit cuvântul "băiat" deoarece cuvântul "bărbat" nu poate fi asociat cu astfel de caractere. Oricât de greu v-ar fi, la cel mai mic semn plecați! Nu acceptați să faceți parte dintr-o relație toxică. Dacă voi nu vă iubiți, nu vă așteptați ca alții să o facă!" 

Andreea, fosta concurenta de la Puterea dragostei, inselata de iubit cu o adolescenta

La cateva zile dupa ce a rupt relatia cu Stefan Manolache, Andreea s-a refugiat in sanul familiei unde a fost sarbatorita asa cum si-a dorit, inconjurata de cei dragi. Tatal, mama si fratele ei i-au urat "La multi ani!" si i-au pregatit cateva surprinze delicioase. Mai mult, Andreea a si postat cateva imagini alaturi de un prieten foarte bun Ionut ZTN, un cantaret de muzica rap cunoscut cu care si-a petrecut o parte din ziua de nastere.