Prima reacție a Otnielei după ce a părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities: "Au fost situații în care nu am mai fost pusă până acum!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 oct 2021, 09:08

Otniela a dezvaluit motivul pentru care a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Otniela a publicat un mesaj pe contul ei de socializare la scurt timp dupa ce a hotarat sa paraseasca competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

In Gala din weekend Ilinca Vandici facea un anunt neasteptat atat pentru telespectatori cat si pentru echipa fashion show-ului Bravo, ai stil! Celebritieis si anume ca Otniela Sandu nu mai face parte din cele 9 concurente pregatite sa lupte pana in panzele albe si sa demonstreze ca sunt si in Romania femei stilate.

Citeste si: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Celebrities. Concurentele, uluite când Ilinca Vandici a anunțat descalificarea ei. Care este adevăratul motiv pentru care vedeta a renunțat la reality-show

Otniela a spus de ce a plecat de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici:" Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”,   a

spus Ilinca Vandici. 

La cateva zile dupa anuntul dezamagitor pentru fanii Otnielei pe care au urmarit-o timp de 7 saptamani, frumoasa vedeta vine cu un mesaj emotionant atat pentru cei care au apreciat-o la Bravo, ai stil! Celebrities cat si pentru echipa de filmare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prima rabufnire a lui Sensy dupa ce a luat 1 pe linie la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta nu a mai vorbit niciodata in termeni atat de duri

Mesajul Otnielei dupa ce a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Hello! Multumesc pentru mesaje, pentru grija si pentru gandurile frumoase! Experienta mea la Bravo, ai stil! Celebrities a luat sfarsit.

A fost o calatorie frumoasa, grea, presarata cu multe provocari si situatii in care nu am mai fost pusa pana acum. Este multa munca, sunt multe emotii, competitivitate, a fost ceva nou fata de ce am facut pana acum. Am intalnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinata inca din prima zi. Recunosc ca sunt cativa omuleti care au un loc special in sufletul meu. Va zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul si cu toata nebunia.
Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinata si cu o raceala, si asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competitia. Multumesc pentru experienta, am invatat multe si despre mine. Chiar si in timpul asta scurt cat am stat acolo. Va pup si va iubesc!

Ilinca Vandici, emotionata de cuvintele frumoase pe care fosta concurenta le-a avut fata de echipa Bravo, ai stil! Celebrities, i-a transmis un mesaj la fel de cald:" Sănătate multă, frumusețe!Îți mulțumim și noi!