Nazli si Ali iau o decizie importanta pentru viitorul lor! Ce se intampla in aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 05 aug 2022, 11:55
doctorul minune Foto(6)

Nazli si Ali iau o decizie importanta pentru viitorul lor

Dr Ferman, in culmea fericirii. Nazli si Ali iau o decizie importanta pentru viitorul lor, in episodul din aceasta seara din “Doctorul minune”.

Cei doi indragostiti hotarasc sa se mute impreuna si, daca Ali se teme, totusi, ca lucrurile vor deveni si mai <complicate> pentru el, Nazli este in cumea fericirii, fiind convinsa ca vor reusi sa convietuiasca impreuna.

Ce vedem in episodul din aceasta seara din “Doctorul minune”

Ali se confrunta indelung cu gandul ca nu va face fata schimbarii din viata sa…. Cand colegii medici sesizeaza ca Ali nu se concentreaza suficient la locul de munca, si ca mai tot timpul este cu gandul in alta parte, Nazli isi reconsidera decizia.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 44, luni, 25 octombrie 2021- VIDEO Ferman află că Beliz ia antidepresive

Dr. Ferman are motiv dublu de bucurie. Acesta este foarte fericit cand afla, de la Beliz, ca ea si fetita lor se inteleg de minune, si tot iubita lui este cea care il anunta pe iubitul ei ca va fi numit sef de sectie, in locul dr.

Tanju.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, u nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrite din serialele turcesti. Iata cine sunt cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.