Cine este și cu ce se ocupă așa-zisul frate al lui Catalin Botezatu. Puțini știu de existența lui in viața designerului: "Îl știu de când era copil!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 06:10

Cine este asa-zisul frate al lui Catalin Botezatu

Sursa: Instagram

Catalin Botezatu a recunoscut cu durere in suflet ca sunt lucruri care il macina si acum cand vine vorba de parinti, mai cu seama de tatal sau.

Catalin Botezatu si-a deschis sufletul in fata lui Mihai Ghita in emisiunea online "In oglinda" unde a vorbit despre relatia rece, dar plina de respect cu tatal sau, dar si despre existenta fratelui sau vitreg. Tanarul are 30 de ani, iar Catalin sustine ca au o relatie buna, insa mereu are o strangere de inima si evita sa il viziteze pe tatal lui deoarece a simtit intotdeauna ca ar fi mai apropiat de fratele lui si nu de el.

Si mai mult "frate" est emult spus deoarece este fiul unei foste sotii al tatalui sau, de fapt.

Citeste si: Madalina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities, anuntul momentului pe Instagram: "Sunt insarcinata!"

Catalin Botezatu, adevarul despre "fratele" lui: ll cunosc pe Alexandru de cand era copil 

ll cunosc pe Alexandru de cand era copil, este un baiat bun, dar nu avem tangente.

Ne-am vazut de cateva ori, dar atat, fara sa avem o relatie apropiata. Acest baiat este fiul sotiei tatalui meu, el fiind la a treia casatorie.

Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată.

În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă.  Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalin Botezatu, adevarul despre relatia cu tatal lui. De ce niciodata nu vorbeste despre el: E o chestie mult prea intima, nu am spus-o niciodata!

Catalin Botezatu, unul dintre cele mai mari regrete din viata lui: "Odată cu moarta bunicii mele nu am mai putut să mă duc, ceva m-a reținut "

Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și în loc să spună Cătălin spune numele celuilalt băiat e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani și sunt în maturitate. 

Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat.”  

In afara de acest aspect, Catalin Botezatu a mai dezvaluit despre o suferinta de-a lui si anume ca nu a reusit sa fie alaturi de bunica lui in ultimele clipe de viata si nici la inmormantare: "Mi-am iubit foarte tare bunica. Ea m-a crescut.

Ea era cea bună, ca orice bunică. Ea îmi spunea să nu mint, să fiu cinstit, să spun lucrurilor pe nume chiar dacă am de pierdut. Nu am mai fost acasă, deși acolo mai sunt două dintre mătușile mele, pe care le ador și le iubesc, odată cu moarta bunicii mele nu am mai putut să mă duc, ceva m-a reținut.

Deși ele sunt au niște familii bogate și așa mai departe, ceva m-a reținut. Nu am putut nici măcar să ajung la mormântul bunicii mele. Bunica mea a murit când eram în Peru, la Lima. În acea zi mă hotărâsem să merg la șamani, în junglă, și în noaptea în care plecam către ei a murit. Nu am putut să primesc telefon pentru că eram chiar pe râul Amazonului și am aflat după. Era imposibil să mai ajung în Europa, nu aveam cum, deci nu am fost la înmormântare”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.