Serialul Doctorul minune continuă să facă minuni! Indragita productie a cucerit si America Latina fiind cea mai vizionata pe platforma HBO Max

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2021, 17:25

Productia Doctorul minune a devenit un fenomen si in America Latina

Sursa: www.medyatava.com

Serialele turcești fac furori in America pe platoforma HBO Max inainte ca aceasta sa fie implementata in Turcia.

Platforma de streaming HBO Max, apartine de WarnerMedia s-a deschis în America Latină după ce in prealabil fusese deschisa in America. Platforma ofera titluri produse de HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies si altele. Aceasta a fost lansata in SUA, in luna mai 2020, iar in iunie 2021 a fost introdus un nou abonament mai ieftin, cu reclame. De asemenea, HBO Max a fost lansat de curand in 39 de piete din America Latina si Caraibe, iar in Europa platforma HBO Max va fi introdusa in a doua parte a anului si anul viitor pe masura

ce va substitui serviciile de streaming HBO.

Serialul Doctorul minune continuă să facă minuni! Indragita productie a cucerit America Latina

Potrivit știrilor ziarului Oxygen, unul dintre primele lucruri pe care HBO le-a făcut în America Latină a fost deschiderea unei categorii de seriale turcești pe platformă, ceea ce s-a dovedit un mare succes.

Pentru aceasta categorie s-a incheiat un acord cu Madd Entertainment din Turcia timp de 3 ani.

A catalogat 10 seriale turcești( Doctor minune, Babilon, Infidel, Flacără, Sunați la ușă, Sună-mi managerul, Kara Sevda, Fiica mea, Femeie, Dam). Acest acord demonstrează că serialele turcești sunt un produs important nu numai pentru posturile TV, ci și pentru platformele digitale.
Serialul Doctorul minune este în prezent cel mai urmarit serial de pe platforma HBO Max. Astfel, brandurile Madd, Ay Yapım, Med Yapım și MF Yapım din Turcia au venit împreună cu HBO.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebrul actor din serialul ”Doctorul minune”, Taner Ölmez se pregătește să devină tată pentru prima dată! Soția lui este însărcinată

O altă producție din Turcia la HBO Max a fost Şahsiyet. După succesul său în Turcia, premiul lui Haluk Bilginer la International Emmy Awards productia s-a bucurat de recunoastere internațională. Și a fost semnat primul model de afaceri de coproducție turco-latino-americană.
Productia Personality, care a început să fie difuzat pe HBO Max, a fost filmata în Mexic și se numără în prezent printre cele mai urmărite producții ale platformei sub numele Asesino Del Olvido.

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrite din serialele turcesti. Iata cine sunt cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.