Hayal Köseoğlu, frumoasa asistentă din serialul Doctorul minune, a luat cu asalt Instagram-ul cu ipostaze provocatoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2021, 21:02
video Foto(5)

Talentata actriță Hayal Köseoğlu a facut furori in mediul virtual dupa ce a publicat cateva imagini inedite in ipostaze incredibil de incendiare.

Frumoasa actriță Hayal Köseoğlu, care a dat viață personajului „Acelya” in serialul fenomen Doctorul minune, care a doborât recordurile de vizionări in Turcia si in multe alte tari in care a fost difuzat a publicat de curand cateva imagini in ipostaze extrem de indraznete pe care le-a publicat pe rețelele de socializare fara sa se sfiasca.

Hayal Köseoğlu, frumoasa asistentă din serialul Doctorul minune, a facut furori pe Instagram!

Talentata Hayal Köseoğlu, în vârstă de 29 de ani, care o interpretează pe asistenta Açelya în productia Doctorul minune, alaturi de alte nume mari precum Sinem Ünsal, Taner Ölmez și Onur Tuna, este de-a dreptul uimitoare in ipostaze incendiare si extrem de sexy in imaginile distribuite pe contul ei de Instagram, care au strans peste 800 de mii de urmăritori.

Hayal Köseoğlu a devenit cunoscuta dupa primele roluri jucate in seriale turcesti de exceptie precum Aşk-ı Memnu (Iubire ascunsa), Muhteşem Yüzyıl (Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii), Arkadaşlar İyidir, Ufak Tefek Cinayetler.

Cel mai recent rol jucat de catre frumoasa actrița a fost personajul Açelya din serialul Doctorul minune.

Citeste si: Cine este si cati ani are asistenta Acelya din serialul "Doctorul minune"? Iata cu ce se ocupa talentata Hayal Köseoğlu cand nu se afla pe platourile de filmare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea Hayal Köseoğlu nu a renuntat nici la cea de-a doua mare pasiune a sa, muzica usoara. Aceasta adora sa cante cu orice ocazie chiar si la emisiunile TV la care este invitata. Hayal Köseoğlu este o fire pasionala si adora sa iubeasca si sa fie iubita. Aceasta a descris dragostea în cateva cuvinte:

''Dragostea este în tot ceea ce fac.

Dragostea este esențială. Pentru mine, cel mai frumos, cel mai strălucitor, cel mai întunecat, cel mai inspirator, cel mai mistuitor, cel mai fericit, cel mai mizerabil, lucrul care conține toate dualitățile și face ca toate culorile vieții să trăiască in mine.
Sunt geloasa ca o nebuna. Dar a restricționa, a fi restricționat nu este niciodată un lucru bun. Gelozia este o problema. Este o problemă cu care trebuie să se descurce singur.
Nu este responsabilitatea celuilalt.'',
a spus frumoasa actrita.

Citeste si: O actrită celebră din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii face parte din distributia productiei fenomen Doctorul minune!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.