Radu da cartile pe fata! "Vrea sa ma dea afara" Aflati pana unde va ajunge conflictul dintre Radu si Madalin, miercuri, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2021, 00:51
radu puterea dragostei Foto(6)

Radu si Madalin ajung la cutite

Sursa: Captură KANAL D

Radu continua sa fie cel mai vocal dintre toti concurentii aflati inca in casa Puterea dragostei! Acesta va declansa un nou conflict aprig cu Madalin!

Desi toti concurentii din casa Puterea dragostei sperau ca dupa plecarea din emisiunea a lui Ile lucrurile se vor mai calma, deoarece Radu nu va mai isca alte scandaluri, situatia nu s-a schimbat deloc, deoarece Radu a continuat sa fie la fel de vocal. De aceasta data tanarul va isca un nou conflict aprig cu Madalin, pe care il acuza ca vrea sa comploteze impotriva lui pentru a-l elimina cat mai curand din casa iubirii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Radu da cartile pe fata! "Vrea sa ma dea afara" Un nou scandal se declanseaza intre el si Madalin!

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipita din nou in casa iubirii, deoarece se vor declansa noi certuri si tensiuni aprige intre unii concurenti.
Seria disputelor va fi deschisa de Radu si Madalin, care ajung din nou la jigniri grave si chiar la un pas de a se incaiera teribil. Radu il acuza pe Madalin ca vrea sa il provoace mereu la cearta pentru a realiza materiale cu el si totodata acesta afirma ca Madalin vrea sa il elimine cu orice pret din emisiune cu proxima ocazie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Se roaga de mine sa fac materiale cu el! Stati linistiti ca nu fac materiale cu el!(...)

Vrea sa ma dea afara!", va spune Radu.

Pe de alta parte, Radu face afirmatii uluitoare la adresa Georgianei, despre care spune ca se duce dupa alti barbati.

"Catelusa intre ghilimele, iubita mea nu s-a dus dupa alti barbati, asa cum te duci tu!", va spune Radu.

Citeste si: Cu cine și-a petrecut ziua de naștere Andreea de la Puterea dragostei după ce a aflat că iubitul ei, Ștefan Manolache, a înșelat-o cu o adolescentă

Citeste si: Motivul exclusiv pentru care Ile de la Puterea dragostei a fost eliminata. Imagini in premiera cu fosta concurenta dupa ce a plecat din reality-show

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.