Marian, iubitul lui Carmen de la Salciua, dezvaluiri despre infidelitatile sotiei lui. La ce gest a recurs barbatul ca fosta sa o lasa in pace pe artista?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 14:55

Marian, iubitul lui Carmen de la Salciu, dezvaluiri despre divort

Sursa: Captură KANAL D

Marian, iubitul lui Carmen de la Salciua, a facut cateva declaratii despre situatia lui familiala si despre relatia cu artista.

Marian, afaceristul cu care Carmen de la Salciua are o relatie, a decis sa spuna adevarul despre contextul in care a cunoscut-o pe artista, dar si despre divortul de sotia lui. Afaceristul mai spune ca artista a fost bagata la mijloc fara sa vrea in tot acest scandal, mai ales ca lucrurile stau cu totul altfel decat le-aprezentat ea in presa. Divortul a fost cerut in urma cu mult timp ca el si Carmen sa formeze un cuplu deoarece au existat neintelegeri intre el si sotia lui in urma cu multe luni.

Marian, iubitul lui Carmen de la Salciua, adevarul despre divort

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj dur: "Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv

Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni, în care soția mea a stat cinci luni plecată de la mine de acasă, la ea la Arad, moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități, iar de acolo eu tot îi ceream divorțul. De două luni de zile eu tot îi cer divorțul. Am mesaje în care-i spun că vreau să divorțez.

Am dovezi, nu fotografii, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea. 

Marian, iubitul lui Carmen de la Salciua, inselat de sotie

A plecat inițial de acasă pentru că tatăl ei era bolnav și nu s-a mai întors vreo lună. Ea a revenit în căminul conjugal și ne-am mutat împreună până în august. Motivul oficial al divorțului este infidelitatea, de care a dat dovadă de trei ori.

Nu are acest divorț loc la notar pentru că nu dorește ea. Mi-a cerut ceva în schimb, eu i-am acceptat să-i dau. Mi-a cerut o anumită sumă de bani, dar e mai bine să nu spun...eu i-am pus o condiție că îi voi da acea sumă de bani, dacă nu mai lovește în Carmen, că ea n-are nicio vină. Este vorba de 50.000 de euro. Eram pe punctul să îi ofer această sumă în momentul în acre nu mai lovea în Carmen”,  a spus Marian, în exclusivitate, la Teo Show.