Jador a dat-o uitării pe Georgiana? Cu ce blondă a fost surprins în Dubai. Cei doi își zâmbeau non-stop

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 19:55

Cine este blonda cu care a fost surprins Jador in Dubai?

Sursa: Instagram

Jador pare mai dispus ca niciodata sa isi refaca viata dupa realtia cu suisuri si coborasuri pe care a avut-o cu Georgiana.

Prezent in Dubai la un eveniment la care a fost invitat alaturi de mai multi colegi de breasla, Jador impreuna cu gasca sa s-au distrat de mama focului. Cantaretul a fredonat melodii, a dansat si s-a amestacat in multimea din clubul unde a participat. Una dintre romance prezente la eveniment a fost si Andra Gogan, cantareata si influencer care are pe Instagram aproape un milion pe urmaritori.

Citeste si: Sorin Puscasu a dat lovitura in televiziune! Unde il poti urmari de acum pe fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021

Jador, surprins cu o blonda focoasa in Dubai

Cei doi s-au fotografiat si au glumit, insa mai tarziu un prieten de-al lui Jador l-a filmat pe cantaret in compania unei blonde alaturi de care parea ca se distreaza si se simte foarte bine. Cei doi erau la o masa, asezati foarte aproape unul de celalalt si chicoteau. In momentul cand a vazut ca este filmat, Jador s-a mai distantat putin de tanara care, se pare ca e oroginara din Rusia. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, dupa seara petrecuta in compania focoasei blonde, Jador, se pare ca a ajuns in camera tot singur.

Cantaretul s-a filmat in timp ce statea in pat si a tinut sa sublinieze ca el are si pat de o singura persoana si chiar se vaita in gluma ca nu a venit in camera cu nicio domnisoara pentru ca nu a reusit sa cucereasca nicio domnisoara. 

Jador pare dispus sa inceapa o relatie noua, semn ca iar sunt probleme in Paradis intre el si Georgiana.

Cei doiau o relatie tumultoasa de multi ani, insa dupa intoarcerea de la Survivor Romania 2021, cantaretul voia chiar sa o ceara de nevasta, insa tot atunci a si declarat ca sunt multe lucruri cu care i-a gresit Georgianei, iar tanara mai are o problema. Este extrem de geloasa.

Citeste si: Irisha arunca bomba! Zanni si Sebastian Chitosca au fost pe lista de invitati la botezul lui Culita si nu au venit: "Da, l-a deranjat!"

Jador, din nou despartit de Georgiana?

Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a dezvaluit Jador.