George Burcea, dezvaluiri despre stopul cardio-respirator al Andreei Balan: "A fost dificil sa-ti vezi consoarta aproape de moarte!"

Autor: Alice Popescu

George Burcea a mafuct marturisiri emotionante despre cateva momente-cheie din viata sa in emisiunea online "In Oglinda".

Copilaria care i-a marcat existenta, problemele familiale ale parintilor sai, gestul cutremurator facut de tatal sau, dar si perioade dificile precul divortul de cantareata Andreea Balan si-au pus amprenta asupra lui George Burcea, insa cu toate acestea, actorul are incredere intr-un viitor mai luminos alaturi de noua lui partenera de viata, Viviana Sposub careia ii multumeste pentru sprijinul neconditionat.

Citeste si: George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, adevărul despre consumul de stupefiante: "Îmi pare rău ca s-a ajuns în acel punct"

George Burcea, detalii despre cele mai grele perioade din viata lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Referitor la perioada in care i s-a nascut cel de-al doile copil, tot o fetitie, George Burcea a mai trecut printr-o cumpana. Fosta lui sotie, Andreea Balan a fost la un pas de moarte. Actorul a povestit cum a reusit sa gestioneze toata situatia de atunci:" A fost un moment foarte delicat, un moment de răscruce pentru toți membrii familiei, și din partea ei, și din partea mea, și mai ales pentru noi.

„A fost destul de dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte, un copil de jumătate de oră născut, unul care te aștepta acasă și pe mama ei, care aștepta să o sunăm, să-i spunem dacă a fost bine sau nu. A fost foarte greu.", a dezvaluit actorul.

Citeste si: George Burcea, declaratii in exclusivitate, despre relatia cu Andreea Balan si cele doua fetite: "Nu mi-am dorit divortul. M-am simtit abandonat"

George Burcea, relatie civilizata cu fosta sotie de dragul fetitelor

George spune ca in momentul de fata,lucrurile s-au asezat intre el si Andreea Balan si dupa un an, actorul are voie sa isi ia fetitele acasa in weekend si sa petreaca timpul cu ele:" Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase. Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, dar și de interesele noastre', a completat.

De două luni de zile mi se permite să le iau în apartamentul în care stau. Le iau de vineri până duminică. Le-am luat în fiecare weekend, cu o excepție, două."