Ce schimbări va suferi certificatul verde după doza a treia de vaccin? Anunțul făcut de autorități

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2022, 22:35

Ce schimbări va suferi certificatul verde după doza a treia de vaccin? Anunțul făcut de autorități

Sursa: PixaBay

Certificatul verde este o măsură controversată în România, astfel că românii au ieșit revoltați în stradă.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a făcut câteva menționări privitoare la certificatul verde.

Schimbări după administrarea dozei cu numărul trei. Ce se întâmplă cu certificatul verde

„Pentru doza trei se generează un certificat nou. Va apărea 3/3 la numărul de doze. Va fi valid imediat de la generare.”, au spus reprezentanţii Ro-Vaccinare, care au fost întrebați dacă avem nevoie de alt certificat verde după vaccinare.

Citeste si: Comisarul european pentru Justiție avertizează țările UE să nu utilizeze certificatul verde pentru discriminarea nevaccinaților

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a transmis, sâmbătă, numărul de români care s-au vaccinat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform datelor de pe 30 octombrie transmise Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV):

Citeste si: Ce spune Florin Cîțu despre certificatul verde pentru cei care au fost asimptomatici când au avut COVID-19. Vor primi sau nu certificatul digital?

  • Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech 30.785 de persoane vaccinate cu o doză; 12.886 de persoane vaccinate cu a două doză; 16.238 de persoane vaccinate cu a treia doză.
  • Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna: 796 persoane vaccinate cu o doză; 348 persoane vaccinate cu a două doză, 1.857 de persoane vaccinate cu a treia doză.
  • Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca: 11 persoane vaccinate cu o doză; 5 de persoane vaccinate cu a două doză, 0 persoane vaccinate cu a treia doză
  • Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson: 25.955. Vaccinul nu necesită rapel.
  • Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 44, dintre care 31 la Pfizer, 2 la Moderna, 1 la AstraZeneca şi 10 la Johnson&Johnson.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.