Noi detalii în cazul copilului mort și tranșat, găsit la Arad. Anchetatorii au reușit să reconstruiască chipul fetiței ucise

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 nov 2021, 16:58

Noi detalii în cazul copilului mort și tranșat, găsit la Arad. Anchetatorii au reușit să reconstruiască chipul fetiței ucise

Sursa: antena3.ro

Anchetatorii au reușit să reconstruiască fața fetiței care a fost ucisă și găsită pe un câmp, lângă un cimitir din Arad. Fetița avea între cinci și opt ani.

Noi detalii în cazul cadavrului copilului găsit în Arad, pe câmp, lângă un cimitir. Anchetatorii s-au ocupat de audierea a mai multor oameni, inclusiv pe bărbatul care a găsit corpul neînsuflețit.

Corpul fetiței a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele, alături de soția și copiii lui.

Copilul a fost găsit de câinele bărbatului: „A venit la mine cu o labă de picior”

„Ieri după-amiază am plecat cu soția cu soția, cu copilul, am plecat cu câinii la plimbare. În drum pe lângă cimitir am ținut câinele în lesă. Era ceva câine pe acolo și am zis să nu îi dau drumul că poate sare la el. După care câinele a plecat pe câmp și i-am dat drumul.

Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, mirosea ceva.

A sărit direct în iarba aia mare și a venit la mine cu o labă de picior.

Am crezut că e picior de porc, picior de păpușă. După care am mers acasă și am stat...că părea real. Și am zis să merg înapoi că era ceva real acolo. Și am mers înapoi și întradevăr era picior de copil, o labă de copil. După câte am văzut, puțin incendiat.

Citeste si: A fost găsit un copil mort în Arad. Specialiștii consideră că locul în care a fost găsit nu este și locul în care a fost omorât

După, când a venit poliția, a găsit cadavrul. Eu nu am mai mers la cadavru. 

Horror, de groază, ce să te gândești decât că e un copil mort pe undeva pe acolo? Stai cu impresia aia, ai pe conștiință, când vezi așa ceva.”

, a declarat bărbatul, care a sunat la 112 imediat cum a făcut descoperirea șocantă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anchetatorii au reușit să reconstruiască fața fetiței. Avea șase ani

Anchetatorii prezenți la locul nenorocirii au reușit să găsească rapid cadavrul. După ce a fost efecutată necropsia, legiștii au sesizat că fetița care a murit avea șase ani. 

„S-a efectuat autopsierea cadavrului, s-a stabilit cauza morții, lovire, probabil cu un corp dur. Datează de 24- 48 de ore. Am ridicat urme de la fața locului, de la cadavru, pentru stabilirea identității. 

Citeste si: Caz cutremurtător! Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal mama în cap. Întregul incident s-a desfășurat sub ochii colegilor de serviciu cu care se afla într-o întâlnire pe Zoom

De asemenea, am ridicat camerele de supraveghere existente, private și publice”, au declarat sursele anchetei.

Oamenii din Arad, speriați pentru copiii lor

Criminaliștii au declarat că făptașul crimei a încercat să scape de dovezile care îl incriminau și a dat foc corpului. 

Oamenii din zona respectivă spun că le e frică să-și mai lase copiii să iasă din case, de teamă să nu aibă aceeași soartă ca fetița care a fost omorâtă. 

Autoritățile au deschis dosar penal pentru omor și profanare de cadavre.

Sursă: antena3.ro