Ce este Biobran?

Author: Oana Picerea
Actualizat: 01 nov 2021, 14:02

Sistemul imunitar reprezintă arma colectivă a miliarde de globule albe, anticorpi, citokine, care ne ajută să identificăm și să distrugem milioanele de microbi (bacterii, viruși, paraziți, ciuperci) care intră zi de zi în corpul nostru și propriile noastre celule care devin genetic anormale sau canceroase. Suplimentul alimentar Biobran poate stimula un sistem imunitar slăbit într-un mod mai eficient și mai puternic decât orice alt agent, natural sau sintetic.

Biobran a fost dezvoltat în Japonia în 1992 de către M.Hiroaki, directorul de cercetare și dezvoltare a societății Daiwa Pharmaceutical. Maeda s-a concentrat asupra căutării unei soluții pentru oamenii și organismele agricole pe bază de fitonutrienți naturali. Spre sfârșitul anilor 80 Maeda își îndreaptă atenția spre polizaharide, despre care se știe că întărește răspunsul imunitar și reușește să dezvolte un supliment al sistemului imunitar, AHCC.

Din dorința de a concepe un produs care să diminueze efectele negative ale alimentației nepotrivite, Daiwa Pharmaceutical a creat suplimentul nutritiv Biobran, acesta este un produs care contine fibra alimentară extrasă din tărâțe de orez, prin conținutul de fibre alimentare se dorește repararea problemelor provocate de o alimentație nesănătoasă.

Biobran deține numeroase properități benefice asupra sistemului imunitar și asupra stimulării creșterii celulelor Natural Killer, este un produs de-a dreptul revoluționar care a uimit un număr mare de persoane grație numeroaselor calități terapeutice.

Care sunt avantajele oferite de Biobran?

Efecte benefice asupra sistemului imunitar. În doar câteva săptămâni de administrare, Biobran reușește să crească activitatea celulelor ucigașe naturale (Natural Killer) și cea a celulelor T și B. Studiile au demonstrat în egală măsură faptul că reușește să sporească producția de anticorpi naturali și alți parametri ai sistemului imunitar. Un lucru foarte bun deoarece, pe măsură ce îmbătrânim, sistemul nostru imunitar este mai slăbit.

O mulțime de alte avantaje. studiile arată că Biobran posedă și efecte antiinflamatorii și antioxidante și are facultatea de a spori toleranța la glucoză, de a îmbunătăți funcționarea pancreasului și ficatului și reduce efectele nefavorabile ale chimioterapiei. Pe scurt, îmbunătățește calitatea vieții.

Nu este toxic. Studiile clinice arată că Biobran este complet non toxic, inclusiv la doze mai ridicate. Este un produs sigur și pentru copii.

Are un efect rapid. Efectele imuno-stimulante oferite de suplimentul alimentar Biobran se fac simțite în doar câteva zile de la ânceputul terapiei și sunt suficiente câteva săptămâni pentru ca efectul imuno-modular să ajungă la 90%.

Produs natural. Biobran este un produs natural, realizat din tărâțe de orez.  Nu este un medicament, este un supliment alimentar. Nu are contra-indicații.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.