Avantajele Tianli Oral Liquid

Author: Oana Picerea
Actualizat: 01 nov 2021, 14:04

Tianli reprezintă un produs nou pe bază de plante naturale, pentru domnii care își doresc un sprijin pentru inițierea performanței sexuale. Folosind o formula cu acțiune rapidă, Tianli Liquid devine din ce în ce mai stimulant, cel mai popular supliment pentru potență. Formula sa lichidă este asimilată rapid și ușor de organism astfel încât să se obțină o erecție mai fermă.

Tianli era folosit pe vremuri de curtea imperială din China și principala sa funcție era aceea de a tonifia corpul și de a trezi dorința sexuală la bărbați. Este un supliment alimentar și nu necesită prescripție medicală.

Avantajele oferite de Tiali Oral Liquid sunt:

  • - Rezultate rapide, apar la doar 30 de minute de la administrare;
  • - Efect de afrodisiac puternic;
  • - Crește durata erecțiilor;
  • - Orgasme mai intense;
  • - O erecție mai puternică;
  • - Tratarea simptomelor legate de disfuncția erectilă;
  • - Crește durata unei partide;

Ce conține Tianli Oral Liquid?

Epimedium rubrum, cunoscut și sub numele de barrenwort roșu, este un hybrid al faimosului Epimedium grandiflorum, originar din China, Japonia și Coreea, al cărui proprietăți sunt cunoscute încă din Antichitate. Această plantă perenă este cunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace, datorită conținutului de substanțe și enzime care au abilitatea de a crește libidoul. Epidemium nu prezintă efecte adverse.

Polygonum multiflorum (Troscot chinezesc) este o planta originară din China și are aspectul unei săgeți. Polygonum este o planta cunoscută pentru faptul că întărește și revitalizează corpul și organismul, este energizantul ideal petnru creier, pentru glandele endocrine și sistemul nervos. Este un adjuvant natural împotriva impotenței și are un rol de adjuvant și pentru fertilitatea masculină.

Eleutherocus Senticossus sau Ginseng Siberian este supranumită Rădăcina vieții și este originară din America de Nord și China. În chineză, cuvântul ginseng se traduce prin chintesență. Este recunoscută drept o planta miracol datorită acțiunii sale stimulante și energizante. Planta este ideală pentru combaterea oboselii.

Hypoxis minor este o planta recunoscută în Asia pentru abilitatea sa de a stimula potența și de a trezi dorința sexuală. Aecastă planta tonifică corpul.

Tianli este recomandat bărbaților care:

  • - Își doresc îmbunătățirea performanțelor sexuale și erecției;
  • - Creșetrea calității vieții sexuale;
  • - Tonifierea organismuui;
  • - Reducerea oboselii fizice și psihice;

Se administrează o sticluță de Tianli cu aproximativ 4-60 de minute înainte de actul sexual. Efectul poate dura până la 2-3 zile. Pentru întreținerea sănătății se recomandă o fiolă de Tianli pe zi, pentru tratament o cură de minim 16 zile. Nu se recomandă depășirea dozei zilnice sau consumul de băuturi alcoolice înainte de a administra Tianli.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.