Adriana primește un buchet de flori și un bilețel! Aflați cine îi declara iubirea și cum va reacționa Radu, marți, într-o ediție incendiară Puterea dragostei, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2021, 19:26

Adriana, clipe emotionante

Sursa: Captură KANAL D

Adriana trece prin momente emoționante după ce primește un buchet de flori și un bilețel de la un băiat ce o iubește din umbră.

In Gala de duminica e emisiunii Puterea dragostei, Beatrice a fost cea care a părăsit casă iubirii, după ce această le-a sugerat băieților să o nominalizeze spre eliminare.
În ediția de luni în casă Puterea dragostei concurenții au avut parte de o mare surpriză odată cu apariția unei noi fete. Ana a făcut furori cu alură să de Cosânzeana, însă a iscat și mari controverse, deoarece această l-a invitat la dans pe Radu și mai mult decât atât a încercat să se apropie de el neașteptat de mult, spre uluirea Adelinei, care s-a arătat extrem de deranjată.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei poate fi vizionata si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Adriana primeste un buchet de flori si un biletel! Cine ii declara iubirea?

In editia de marti a emisiunii Puterea dragostei, Radu continuă să fie curtat de Ana, nouă concurență care a pășit luni în casă iubirii, spre marea dezamăgire a Adelinei, care încearcă din răsputeri să se interpună și să o îndepărteze pe rivală să.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 noiembrie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine a invitat la dans?

Pe de altă parte, Adriana are parte de momente emoționante în casă Puterea dragostei deoarece va primi un buchet de flori și un bilețel inedit, în care un bărbat îi declara iubirea și speră la atenția ei.

Aflați în emisiunea de marți, 2 noiembrie cine este cel care râvnește la iubirea Adrianei, dar și ce reacții se vor stârni în platou, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 noiembrie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noua concurentă, Ana, îl ia la dans pe "Casanova" Radu!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.