Dovada că Tzancă Uraganu' a mințit! Imagini șocante cu manelistul plin de sânge după ce fost bătut măr în Germania: "A avut mare noroc că n-a murit!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 05:15

Tzanca Uraganu a mintit. Manelistul chiar a fost batut mar

Au iesit la iveala imagini cu celebrul manelist Tzanca Uraganu in momentul cand a fost batut.

În urmă cu o zi, Tzanca Uraganu, celebrul cântăreț de patrecere, a dezmințit zvonul că ar fi fost bătut și că s-ar afla la Terapie Intensiva. Manelistul a postat un mesaj ironic la adresa presei și a spus clar că nu este deloc adevărat ce i s-a întâmplat. Însă, se pare că site-ul cancan.ro a intrat în posesia unor imagini video cu manelistul după ce a fost bătut crunt în Germania.

Tzanca Uraganu a mințit. Manelistul chiar a fost bătut măr în Germania

„Ce aveți mă? Ați înnebunit cu zvonurile astea, nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări.  Ferească Dumnezeu, nu mai poate omul să se mai ducă undeva să cânte că se scot zvonuri despre el. Terminați cu discuțiile astea proaste. Mi-au scos dinții, comă, ce aveți? Când o fi să am dinții scoși și comă, asta e, mergem înainte, asta e viața.(...)

În primul rând, vreau să-i salut pe prietenii mei și pe cei care au crezut și ei treaba asta. După cum vedeți, este totul sub control. 
Vă rog frumos să nu vă faceți griji, sunt doar niște zvonuri proaste și atâta tot”, a declarat Tzancă Uraganu, într-un videoclip postat pe pagina lui personală de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca rafuaila este una in familie deoarece manelistul a fost batut chiar de fratii fostei sale partenere de viata, Lambada. Cel care a recunoscut ca Tzanca a fost batut mar a fost fratele lui, Miraj. ”A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club. S-a plimbat pe acolo și a probat o mașină, își făcea un selfie, din câte știu eu, și în momentul ăla s-a trezit cu patru indivizi dupa el. L-au

lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.