Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 41, marți, 2 noiembrie 2021 - VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 06 aug 2022, 05:50

Actorii din serialul "Nehir"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 41 din "Nehir". Episodul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Nehir se află în spital, după ce Bahar a atentat la viața ei, printr-un complot la care a luat parte și sora acesteia.

Nazîm i-a salvat viața lui Nehir, iar tânăra se află acum în spital, unde Bahar încearcă să o ucidă, pentru a scăpa definitiv de ea.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Problema lui Bahar este că la căpătâiul lui Nehir se află chiar Nazîm, care i-a salvat viața, și care îi promite lui Nehir, deși ea nu îl poate auzi, că vor fi împreună după ce

ea se face bine.

Bahar încearcă să se spele pe mâini în legătură cu rolul ei în atentatul la viața lui Nehir. Mai mult, ea o acuză pe sora ei că nu și-a făcut treaba cum trebuie și spune că aceasta riscă să intre în închisoare.

Ce se întâmplă cu Nehir și ce vor discuta Nazîm și Bahar aflați doar urmărind episodul 41 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară de către Kanal D, de la ora 22:30.

Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 50, marți, 2 noiembrie 2021- VIDEO Ferman, Nazlî și Ali, provocare la înălțime!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir, luni și marți la Kanal D  

Serialul turcesc Nehir (original: "Baraj") este difuzat în zilele de luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după "Doctorul Minune".

Nehir poate fi urmărit și online, pe site-ul nostru, accesând adresa de Live Stream, precizată mai sus.

Nehir a avut premiera pe 26 iulie la Kanal D. Serialul prezintă povestea emoționantă a lui Nehir Aksu, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, o tânără superbă cu un trecut tulburător.

Nehir a crescut la casa de copii după ce a fost abandonată de ambii părinți în fragedă pruncie. 

Ajunsă la maturitate, Nehir e hotărâtă să își schimbe viața. Ea alunecă mai întâi pe un drum greșit, devenind discipola lui Zerrin (Sumru Yavrucuk), cu care înșală bărbați, după care se îndrăgostește de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), cu care face un copil.

Viața îi desparte pe Nehir și Nazîm, dar cei doi se iubesc.

Vom afla doar urmărind în continuare Nehir ce se întâmplă cu cei doi și dacă au un viitor împreună!

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 40, luni, 1 noiembrie 2021- VIDEO Nazîm o salvează pe Nehir!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.