Bogdan Mocanu și bruneta misterioasă și-au spus adio după un an de relație! Ce spune fostul concurent de la Puterea dragostei despre despărțire: ”Suntem separați de ceva timp”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 nov 2021, 11:24

Bogdan Mocanu s-a despartit de iubita

Sursa: Instagram Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu și iubita lui misterioasă s-au despărțit după o relație de un an de zile. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite.

Este despărțirea momentului în showbiz, Bogdan Mocanu și iubita lui misterioasă au decis să pună capăt relației. Fostul concurent de la Puterea dragostei a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de o brunetă misterioasă. Relația lor a fost extrem de discretă, drept dovadă, acesta nu a postat imagini cu partenera sa în tot acest timp.

Bogdan Mocanu și bruneta misterioasă și-au spus adio după un an de relație

Bogdan Mocanu a fost cel care a dat vestea neașteptată. Cei doi au avut o relație extrem de discretă, artistul și-a dorit ca relația sa să rămână secretă, motiv pentru care nu a postat nici până în prezent o poza în care apare chipul partenerei lui.

Au fost împreună timp de un an de zile, ba chiar aveau planuri serioase de viitor.

Bogdan Mocanu se adresa mereu iubitei sale cu ”soția mea”, iar de multe ori a declarat că își dorește să devină tată cât mai curând.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a declarat în cadrul unei emisiuni Tv că despărțirea lor nu este definitivă, mai ales că, la mijloc sunt foarte multe sentimente. Mai mult, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa femeii cu care se iubește de un an de zile.

”Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a spus Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei": "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Ce spune Bogdan Mocanu despre relația cu iubita misterioasă

Recent, Bogdan Mocanu a vorbit despre relația cu iubita lui și a precizat că trece prin cea mai frumoas perioadă din viața lui.

"Sunt un bărbat ocupat, în general. N-am mai fost disponibil emoțional de nu mai știu când... Mi-a violat fata asta și mintea, și inima, și nu îmi văd eu leacul prea curând.

Se face un an în curând, în care pot să zic că nu am gândit limpede.

Adică s-au luat deciziile mai mult aici (n.r. arată spre inimă). Dar nu regret nimic. Nu e un compromis, e constructiv, pentru noi. Dacă nu faci cu inima, nu faci nimic. Chiar dacă este o perioadă cu încercări pe toate planurile, atâta timp cât eu în inima mea simt, și chiar simt că iubesc, merită. Eu știu ce e în inima mea și nu se pune problema (n.r. ca altcineva să îi atragă atenția).",  a povestit Bogdan Mocanu  pentru Wowbiz.ro.

Citeste si: Bogdan Mocanu rabufneste dupa acuzatiile Andrei Volos! Prietenul lui Jador a fost foc si para pe fosta iubita

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.