Livian Pop de la „Puterea Dragostei” își mărește familia! Cum a surprins pe toată lumea anunțând că va deveni tătic

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 nov 2021, 13:50

Livian Pop

Sursa: Facebook Livian Pop

Livian Pop de la „Puterea Dragostei” va fi tătic! Anunțul a fost făcut de fostul concurent pe TikTok.

Livian Pop de la „ Puterea Dragostei”, emisiunea matrimonială difuzată pe Kanal D, și-a surprins toți urmăritorii cu un anunț făcut pe TikTok, care a stârnit bucurie: iubita lui, Alexandra, este gravidă. După ce a făcut această afirmație, Alexandra, iubita lui Livian, i-a spus să tacă.

Livian Pop este mereu pus pe șotii, deci nu se știe dacă vestea că Alexandra ar fi însărcinată este adevărată sau doar a fost o glumă inofensivă.

Citeste si: Ana este noua concurentă de la Puterea dragostei! Pe cine are de gând să cucerească! Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre frumoasa blondină!

Livian Pop este de mult timp cu Alexandra într-o relație, deci nu ar mira pe nimeni dacă ar urma să aibă un copilaș.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Alexandra, iubita lui Livian Pop de la „Puterea Dragostei”

Livian Pop și Alexandra trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă, iar iubirea dintre ei se poate vedea cu ochiul liber din toate fotografiile înduioșătoare pe care le postează împreună.

Citeste si: Relație toxică la Puterea Dragostei! Una dintre concurente, prinsă acasă la fostul iubit. Cine sunt protagoniștii celui mai recent scandal

Livian de la „Puterea Dragostei” și-a găsit liniștea și fericirea lângă Alexandra după a încheiat relația cu Nicoleta, fosta lui parteneră, cu care a avut o relație la puțin timp după ce sezonul doi al show-ului matrimonial a luat sfârșit. Lucrurile păreau să meargă bine între Livian Pop și Nicoleta, dar, în final, cei doi s-au despărțit fiindcă nu se mai înțelegeau.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.