Cum arată Seda Bakan, actrița care o interpretează pe fiica profesorului Adil în Doctorul minune, în alte roluri de femeie fatală

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2021, 14:22
seda bakan din doctorul minune Foto(5)

Seda Bakan, in rolul Ferda din serialul Doctorul minune

Sursa: Facebook Seda Bakan Erel

Seda Bakan a devenit după 13 ani de experiență în domeniul actoriei, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia!

Actrita Seda Bakan are doar 36 de ani, însă a reușit să fie apreciată atât de publicul din Turcia, cât și de cel din străînătate datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții și simplității sale.
Telespectatorii din țară noastră au cunoscut-o recent în distribuția serialului Doctorul minune, în rolul medicului chirurg, Ferda, fiica profesorului Adil. 

Seda Bakan din serialul Doctorul minune, in alte roluri de femeie fatala!

Seda Bakan a venit pe lume în anul 1985 în orasul Gebze, din zona Kocaeli a Turciei. Acesta are rădăcini grecești din partea mamei sale, care provine din Salonic și rădăcini bosniace din partea tatălui, originar din Sarajevo. Seda a fost educată alături de fratele ei, în spiritul tradiției turcești, deoarece încă de pe vremea când erau copii aceștia s-au mutat în Turcia.

Peste ani, Seda Bakan a absolvit Facultatea de Comerț Exterior, în cadrul Universității Sakarya.

Treptat însă Seda bakan a realizat că nu își poate abandona definitiv marele vis de a deveni o actrița celebra, astfel că a început să studieze în domeniul actoriei, în cadrul Centrului de Instruire cinematografică-TV TÜRVAK, pentru a putea deveni o actrița cu drepturi depline.

Seda Bakan a primit primul rol într-un serial de televiziune în anul 2007, intitulat „Sana Mecburum”, care i-a adus un prim pas către celebritatea mult dorită.

Ulterior a început să primească noi oferte pentru proiecte importante de televiziune. În anul 2010 a jucat în serialul „Un polițist din Ankara” (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi). Au urmat apoi multe alte roluri importante care au ajutat-o să devină din ce în ce mai renumită și mai admirată în breaslă tinerilor actori din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

În anul 2014 a primit propunerea de a juca în serialul Kardeş Payı, în care a jucat rolul principal al unei femei extrem de puternice, ce i-a adus din nou un succes răsunător.

În 2020 a fost cooptată să joace în distribuția producției fenomen, "Doctorul minune", în rolul Ferda, care i-a multe satisfacții pe plan profesional.

Citeste si: El este si va ramane pentru totdeauna cel mai important barbat din viata frumoasei Ferda din serialul Doctorul minune! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.