Pompele de căldură Ariston Nimbus S Net – soluția viitorului la tine acasă!

Author: Oana Iosif

Tehnologia viitorului în confortul pentru locuințe este disponibilă și clienților din România, mulțumită Ariston, care comercializează în România pompele de căldură aer-apă Nimbus S Net, într-unul dintre cele trei modele: Plus, Compact și Flex.

Vorbim despre aparate moderne, care asigură încălzirea și răcirea locuinței, dar și producția de apă caldă menajeră printr-un consum eficient și prietenos cu mediul. Pompele de căldură preiau energia dintr-un mediu și o transportă în altul. O fac însă în mod eficient, cu un consum redus de energie și cu protejarea mediului înconjurător. Din aceste motive, pompele de căldură au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani.

Ca principiu de funcționare, o pompă de căldură poate fi comparată cu modul de funcționare al unui frigider. Transferul de energie se realizează prin vaporizarea unui agent frigorific care astfel a preluat căldura din mediul extern, urmată de comprimarea gazului rezultat în urma vaporizării agentului frigorific și cedarea căldurii acestuia către mediul intern, respectiv către instalația de încălzire.

Așadar, este vorba despre o tehnologie care utilizează energia din aer pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Beneficiile unei pompe de căldură sunt multiple, însă cele mai importante sunt eficiența și consumul redus, permițând amortizarea investiției făcute pentru achiziționare într-un ritm destul de rapid.

Pentru confort și adaptabilitate, pompele de căldură Ariston Nimbus S Net sunt aparate de tip split, formate din două unități separate, una montată la exterior și cealaltă la interior. Ele au cel mai scăzut nivel de zgomot din categorie, aducând astfel un plus de confort. De asemenea, ele sunt dotate cu sisteme inteligente care le optimizează performanțele, pentru un impact minim asupra mediului.

Pentru cei pasionați de soluții inteligente și conectivitate, gama de pompe de căldură Nimbus S Net, Ariston Thermo aduce la îndemâna consumatorilor funcția de conectivitate și control prin aplicația ARISTON NET. Automatizarea prezentă la pompele Ariston Nimbus S NET este dezvoltată și produsă in-house, în fabrica dedicată elementelor electronice din grupul Ariston, lucru care permite o mare flexibilitate în instalare, optimizare continuă a softului dar și integrare facilă cu sisteme solare, fotovoltaice și generatoare auxiliare de căldură.

În concluzie, investiția într-o pompă de căldură este, fără îndoială, una dintre soluțiile pentru asigurarea confortului termic în locuințe, în viitor.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.