Un bărbat a distrus căsnicia unei femei și apoi a trădat-o! Aflați o nouă poveste tulburătoare de viață, la „O nouă șansă”, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2021, 14:00
Andreea Mantea Foto(5)

Andreea Mantea prezinta o noua poveste impresionanta de viata la O noua sansa

Sursa: Captură KANAL D

Sâmbăta aceasta, 6 noiembrie, Andreea Mantea va aduce în atenția publicului Kanal D, o nouă poveste impresionantă de viață, în cadrul emisiunii „O nouă șansă”.

Andreea Mantea continuă să îi surprindă pe telespectatorii Kanal D, aducând în fiecare sâmbătă seară în cadrul emisiunii „O nouă șansă” povești tulburătoare și captivante despre iubire, trădare, relațîi toxice, prieteni transformată în ura, despre dorința de a mai acordă o șansă celor care au trădat, despre erori voite ale trecutului, despre situațîi familiale dificile, sau revederi neașteptate.

Un bărbat a distrus căsnicia unei femei și apoi a trădat-o! Descoperiți o nouă poveste tulburătoare de viață la „O nouă șansă”!

Publicul din România a îmbrățișat producția „O nouă șansă” încă de la primele edițîi difuzate la Kanal D. Îndrăgită emisiune, prezentată de Andreea Mantea, este inspirată dintr-un format internațional de mare succes, intitulat "Second Chance", realizat în Turcia, în care persoane marcate de greutăți ale viețîi aduc în atenția publicului povești impresionante din trecutul lor, sau greșeli săvârșite la un moment dat în viață lor, pe care își doresc să le fie iertate.

Și în această sâmbătă, de la ora 20:00, Andreea Mantea va aduce în atenția telespectatorilor o nouă poveste uluitoare, o adevărată lecție de viață. Este vorba despre un bărbat care a mărturisit că în trecut s-a îndrăgostit iremediabil de o femeie despre care a aflat ulterior că era căsătorită. Acesta a declarat că a sedus-o treptat, deoarece își dorea cu ardoare să o cucerească, să o sărute, în ciuda faptului că era căsătorită.

În cele din urmă bărbatul a recunoscut că a reușit să o seducă și mai mult decât atât i-a distrus căsnicia, despărțind-o definitiv de soțul ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceea ce a urmat depășește imaginația oricui, deoarece bărbatul nu s-a oprit aici, ci a continuat să îi transforme viață într-un coșmar femeii de care afirmă că se îndrăgostise fulgerător. La scurtă vreme după ce această se despărțise de soțul ei și îl alesese pe el, bărbatul a înșelat-o cu altă femeie ce îi apăruse în cale.

Citeste si: Îți place Kanal D România? Cum îți poți vota emisiunile preferate la Premiile TV Mania 2021

În prezent, bărbatul a apelat la emisiunea O nouă șansă, pentru a încerca să își ceară iertare celei pe care a înșelat-o cu ceva timp în urmă și căreia îi distrusese viață. Rămâne de văzut însă dacă fosta lui iubita va putea trece peste dezamăgirile trăite și îl va putea ierta, sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, la Kanal D!

Citeste si: Sâmbata aceasta, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, Andreea Mantea, despre relația soacră-noră: “Dacă certurile dintre soacră și noră devin foarte dureroase, atunci iertarea intervine mai greu”