Ramona Bădescu, interviu emoționant, duminică, de la ora 22:45, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Eu sunt cu inima deschisă!”

Autor: Oana Picerea

Ramona Bădescu, interviu emoționant

Ramona Bădescu este invitata ediției de duminică, 7 noiembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:45, la Kanal D.

În vârstă de 53 de ani, Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. A intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal.

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron Italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

“(…) Este măgulitor pentru că cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă”,  i-a spus Ramona Bădescu gazdei emisiunii, Denise Rifai.

Citeste si: Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cum arata vedeta insarcinata

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“V-ați simțit judecată de societate pentru că ați devenit mama la 51 de ani?”, “Când nu v-a mai fost frică de tată?”, “Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat în copilărie?”, “Când ați scăpat de complexul femeii urâte?”, “L-ați iertat pe fostul soț pentru că v-a lăsat pe drumuri?”, “E greu să vorbești limba română?”, “Ați furat vreodată bărbatul altei femei? “, “V-a făcut frumusețea viața mai ușoară?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Ramona Bădescu va trebui să răspundă în ediția de duminică, “ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată la ora

22:45, la Kanal D.

Citeste si: Denise Rifai, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei, despre copii și familie: "Vreau să il privesc ca pe un mentor!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.