Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani! Mesajul Addei pentru cântăreț

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 14:10

Tragica veste a fost anuntata printr-un mesaj postat pe Facebook de cantareata Adda.

Rapperul Teasta in varsta de 35 de ani a murit nestiindu-se exact cauza decesului. Cea care a anuntat trecerea in nefiinta a rapperului a fost Adda care a postat si un mesaj plin de durere. Cei doi au colaborat in trecut la o melodie. "Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!", a scris Adda pe Facebook. 

Cine este Andrei Ionescu alias Teasta

Rapper Teasta nu a mai fost prezent in mediul online, pe Instagram din luna aprilie cand a postat un mesaj: "”Încep sa ma iubesc fiind un arogant..”, scria el in dreptul unei poze. Zeci de comentarii au inceput sa curga la postarea Addei, fanii fiind curiosi sa afle ce s-a intamplat cu rapperul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adda a colaborat cu Teasta la inceputul carierei sale. Rapperul pe numele lui adevarat, Andrei Ionescu, s-a stins din viata la varsta de 35 de ani.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.