Adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru aruncă bomba despre concurentă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 nov 2021, 10:06

Viviana Sposub nu crede ca Ruxi nu are stilisti

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi, cea mai buna concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, are sau nu stilisti care o ajuta sa arate impecabil?

Ruxi este vânată de mai multe concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities după ce se afla de săptămâni bune în topul celor mai bune concurente din reality fashion. Tot de la începutul competitei, Ruxi a declarat că nu are niciun stilist și că se ocupa singura de ținutele pe care le face.

Citeste si: Maurice Munteanu, scos din minți de Anda Adam. Juratul s-a ridicat de pe scaun: "Cu mine nu-ți merge!" Cu ce l-a înfuriat artista

Este sau nu Ruxi ajutata la Bravo, ai stil! Celebrities

Însă, prima care a stat în dubiu în legătură cu acest răspuns a fost Madalina Pamfile care i-a spus în fata că nu crede că nu este ajutata. Pe parcurs, cu cât styling-ul lui Ruxi a devenit și mai complex, s-au strâns și mai multe concurente care sunt de părere că ea nu are cum să facă cap-coada ținutele prezentate în competiția Bravo, ai stil! Celebrities.

Astfel, Viviana Sposub, Madalina Pamfile și Raluca Dumitru cred cu tărie că Ruxi este ajutata, însă nu vrea să dezvăluie nimic în aceasta direcție chiar daca jurații au spus din capul locului că este permis că ele să aibă stiliști.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Raluca Dumitru e deconspira pe Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities?

Madalina Pamfile: "Nu cred că și le face ea singura.

Raluca Dumitru: "Stiu că te ajuta niste prieteni, colegi."

Ruxi: "Ele trei s-au înțeles să mă cam arda...Au informații proaste!"

Viviana Sposub:"Ea este o persoana foarte creativa, are și anumite cunoștinte în domeniu, însă cred că este și ajutata. Cunoscând-o, văzând-o în anumite contexte, tot ce face ea aici nu este din căpșorul ei. Stiu din alte surse care mă fac să cred că ești ajutata."