Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri după divorțul de Reghe! Cât costă o sticlă de băutură din magazinul impresarei

Autor: Alice Popescu

Ce afacere si-a deschis Anamaria Prodan in plin divort

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan nu sta pe ganduri cand se iveste o ocazie de afaceri si actioneaza chiar daca acum are si probleme pe plan personal.

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan știe cum să profite de imaginea ei și nu sta pe gânduri când simte miros de afaceri din care să iasă în profit. Așa că sexy impresara și-a lansat un nou business deschizandu-și un magazin de băuturi fine. Însă ceea ce nu stiu mulți este faptul că impresara vinde o sticla de whiskey cu prețul de cel puțin 150 000 de dolari, cât un apartament.

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan după așa-zisul sărut pe gură cu un important om de afaceri însurat: "Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut!"

Anamaria Prodan si-a deschis o noua afacere in Romania

Însă, cu siguranță, nu oricine intra în magazinul Anamariei Prodan așa că e lesne de înțeles ce clientela are sexy impresara.

V-o arăt imediat, costă 150 000 de dolari. Asta, la nuntă la mine se bea”, a spus agentul.  Însă, Anamaria Prodan are și un partener de afaceri în ce privește magazinul de băuturi. Este vorba de un milionar din America care a reușit să cumpere casa lui Will Smith. Este vorba de Adrian Ghila care nu exclude că pe viitor să învestească și în fotbal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf: "Mă întorc acasă!"

Anamaria Prodan a vandut tot in Dubai si se intoarce in Romania

Anamaria Prodan a rupt gura târgului în Dubai când a aruncat cea mai tare petrecere la care au fost invitați numai personalități una și una din domeniul sportului și al afacerilor.

Impresara nu se uita la bani când e vorba de placeri, însă aflata tot acolo, vedeta a declarat că nu mai are nicio casa în Dubai pentru că a vândut tot pentru a reveni în Romania.

”Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric.  A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici.

Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”,  a declarat Anamaria Prodan.