Surpriză de proporții în showbiz-ul din Turcia! Frumoasa actrița Irem Helvacioglu trăiește o superbă poveste de dragoste cu un actor celebru!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 nov 2021, 16:38
Irem Helvacioglu, o actrita talentata si apreciata in Turcia
Sursa: www.sabah.com.tr

La doar câteva luni după despărțirea de fostul ei iubit, Eser Alp, frumoasă Irem Helvacioglu s-a îndrăgostit iemediabil de un actor celebru.

Irem Helvacioglu are 31 de ani și peste zece ani de experiență în domeniul actoriei, în care a jucat numeroase roluri ce au ajutat-o să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare și să devină treptat una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale uluitoare. Irem Helvacioglu a încercat mereu să fie cât mai discretă cu viață să personală, însă presă a scris despre ea atunci când au ieșit la iveală anumite detalii.

Așa s-au vehiculat recent informații conform cărora îndrăgită actrița s-ar fi despărțit de fostul ei iubit, omul de afaceri Eser Alp și s-ar fi îndrăgostit de un coleg de breaslă, actorul Firat Celik.

Frumoasă actrița Irem Helvacioglu trăiește o superbă poveste de dragoste cu un actor celebru din Turcia!

Telespectatorii din țară noastră au cunoscut-o pe celebra actrița Irem Helvacioglu mai întâi în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2013, când a jucat rolul cadanei Nurbahar, iar apoi în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în care a jucat rolul principal Nefes,

rol ce i-a și adus cel mai mare succes al carierei sale de până acum.

Irem Helvacioglu s-a născut în 1990, în Germania, deși părinții săi au origini turcești și ulterior aceștia s-au stabilit în Istanbul, acolo unde a hotărât să urmeze Facultatea de Teatru pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actrița celebra.

Dacă pe plan profesional destinul i-a pregătit o cale favorabilă și plină de succese, în plan personal, Irem Helvacioglu nu s-a bucurat de același succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Deși actrița a încercat să își păstreze în anonimat relațiile amoroase, la un moment dat această a decis să publice imagini alături de iubitul ei, Eser Alp, un afacerist turc, despre care s-a scris ulterior că ar fi cerut în căsătorie pe frumoasă actrița.

De curând însă, presă din Turcia a vehiculat faptul că Irem Helvacioglu și Eser Alp s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, iar actrița a șters toate pozele cu el de pe contul ei de socializare.

Și mai mult decât atât această s-ar fi cuplat cu un coleg de breaslă Firat Celik. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-un club celebru, din Emirgan, unde au dansat toată noaptea.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look! Iată cum arată frumoasă actrița la trei ani de la inchierea filmărilor pentru serialul Lacrimi la Marea Neagră!