Petrică Mîțu Stoian dăduse lovitura în afaceri în plină pandemie! Cu ce se mai ocupa artistul în afară de muzică

Autor: Alice Popescu

Petrică Mîțu Stoian a pus pe roate o afacere din care scoatea bani frumosi.

Veniturile lui Petrica Mitu Stoian nu s-au rezumat niciodată doar la cele din sfera muzicii populare, ci interpretul a reușit să puna bazele unei afaceri din care a scos mereu bani frumoși chiar și pe timp de pandemie. Cântărețul avea un teren de 3000 de metri pătrați după cum mărturisește chiar el unde cultiva căpșuni. De producție în sine și tot ce era nevoie fizic nu se ocupa el, ci nepoata interpretului.

Citeste si: Ce mașină conducea Petrică Mîțu Stoian! Artistul era fan al unei celebre mărci de mașină. Ce tarife avea artistul la o cântare

Ce afacere pusese pe picioare Petrica Mitu Stoian si cine se ocupa de ea, de fapt

Potrivit playtech.ro, Petrica Mitu Stoian era doar finanțatorul afacerii, însă nepoții se ocupau de agricultura și de vânzare: "Iese mult, avem producție.

Le comercializez, ce să fac cu ele? Sunt bio, nestropite cu nimic, plivite cu mâna, de femei care vin și rup buruienile. Sunt doar udate cu apă, în rest, nimic. Le vând en-gros. Le vând mai mult ei, nepoții, ei se ocupă. Eu doar fac «figuri» pe acolo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La Isverna cultiv căpșune, pe un teren de 3.000 de metri pătrați. Părinții nu mai sunt în viață, fiica surorii mele, nepoata, are casa ei, iar eu trag la casa părintească, atunci când ajung acolo. Dar nepoata se ocupă, i-am dat teren. Ai mei puneau porumb și eu am zis într-o doară: «Hai să punem căpșuni!». Am pus de probă și așa a rămas. La munte, unde clima este mai rece, se coc mult mai târziu, avem chiar și în septembrie.

Se coc pe rând,” declara interpretul pentru sursa citata.

Petrica Mitu Stoian urma sa se retraga din muzica dupa o cariera de peste 30 de ani

În urma cu trei zile, Petrica Mitu Stoian filmase pentru programele de Revelion și avea să fie ultima apariție deoarece interpretul de muzica populara voia să se retragă din lumina reflectoarelor având în spate peste 30 de ani de cariera.

Citeste si: Cum îl chema, de fapt, în buletin pe regretatul interpret Petrica Mâțu Stoian! Care era numele lui real

”Am făcut o vârstă frumoasă, mă respect și vreau să mă retrag de la ansamblu, să mă pensionez. Să vină tinerii din urmă și să-mi ia locul, să ducă mai departe cântecul. Până la un punct e bine să stai pe scenă.

La un moment dat mai faci lucruri mai din spate.  Pentru că talentul se îmbină cu tinerețea. Când ești pe scenă și produci un disconfort vizual, spectatorul nu te mai place, oricât ai cânta tu! Ești boșorog, să mai vină și tinerii! Eu am făcut 61 ani,” spunea intragitul artist.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.