Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 42, luni, 8 noiembrie 2021 - VIDEO Nehir se desparte din nou de Nazîm!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 08 aug 2022, 02:25

Nehir îi spune lui Nazîm că e totul gata între ei

Sursa: Kanal D

Episodul 42 din Nehir este difuzat astăzi, de la ora 22:30, la Kanal D. Îl puteți viziona și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Lucrurile se precipită din nou între Nehir și Nazîm, iar aceasta decide să pună din nou capăt poveștii de iubire cu tatăl băiețelului ei.

"E gata, s-a terminat, Nazîm", îi spune frumoasa Nehir bărbatului, dar acesta nu e de acord să renunțe la povestea lui cu cea pe care o iubește. Mai ales că pe patul de spital al ei a promis să facă tot ce poate pentru ca ei să fie din nou împreună.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir nu numai că ia decizia și i-o comunică lui Nazîm, dar e decisă să și acționeze în acest sens.

Ea se întâlnește cu un bărbat care îi spune că e îndrăgostit de ea. Nazîm află, nu e deloc încântat și o întreabă pe Nehir.

Ea îi răspunde că nu este treaba lui, moment în care bărbatul îi dă replica: "Tot ce are legătură cu Mert are treabă cu mine".

Mert este băiețelul lui Nehir și al lui Nazîm.

Ulterior, Nehir are să afle că bărbatul cu care se întâlnește are legătură cu Bahar, ea dând nas în nas cu el și cu Bahar în timp ce iau masa la restaurant.

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 42 din" Nehir", difuzat în această seară, de la ora 22:30, aflați doar urmărindu-l, la Kanal D, LIVE, și Live Stream Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop atunci când producția e difuzată și

la TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 41, marți, 2 noiembrie 2021- VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir!

Nehir, luni și marți la Kanal D  

Serialul turcesc Nehir (original: "Baraj") prezintă povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), o femeie superbă, care are un trecut tulburător. 

Nehir a crescut la orfelinat, iar ajunsă la maturitate e hotărâtă să nu mai treacă prin lipsurile prin care a trecut în copilărie. Nehir arată foarte bine și, după ce o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), ia decizia să și profite de aspectul ei fizic deosebit și să se mărite cu bărbați pentru bani, pentru ca ulterior să divorțeze de ei.

Înșelăciunea iese parțial în două rânduri, pentru că cei care se însoară cu ea realizează că au fost păcăliți, după care Nehir decide să înceapă o viață onestă cu omul pe care îl iubește, Nazîm Guney (Feyyaz Duman) și cu care face un copil, pe Mert.

Nehir este difuzat în zilele de luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după" Doctorul Minune".

Citeste si: Nehir ia o decizie radicală în privința lui Nazim! Descoperiți ce se va întâmpla în episoadele de luni și marți din serialul turcesc Nehir, difuzate pe 8 și 9 noiembrie, de la 22:30, la Kanal D!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.