Cum răspunde Niculina Stoican după acuzațiile grave făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian la adresa artistei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 aug 2022, 00:10

Ce spune Niculina Stoican despre acuzatiile lui Constantin Gusman

Care au fost reactiile Niculinei Stoican dupa acuzatiile impresarului lui Petrica Mitu Stoian.

Impresarul lui Petrica Mitu Stoian, Constantin Gusman spune că Niculina Stoican l-ar fi determinat pe Petrica Mitu Stoian să ia hotărârea să se pensioneze mai devreme și să plece de la Ansamblul Măria Tănase, iar faptul că trupul neînsuflețit a fost depus la Craiova este în respectiva caldire este împotrivă voinței cântărețului care și-a dorit să nu mai calce niciodată pe acolo.

Citeste si: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian răbufnește la adresa Niculinei Stoican: "A plecat din cauza ei, il teroriza, îl umilea"

Constantin Gusman, inpresarul lui Petrica Mitu Stoian, acuzatii grave la adresa Niculinei Stoican

El a spus așa și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Măria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Măria Tănase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În schimb, Niculina Stoican, neaga toate aceste acuzații din partea lui Constantin Gusman și spune că daca ea și Petrica Mitu Stoian au avut conversații în contradictoriu, au făcut-o într-un mod constructiv și nicidecum să rămână certați.

Cât despre faptul că s-a pensionat din cauza ei, cântăreață susține că Petrica Mitu Stoian a luat aceasta decizie pentru că avea vârstă necesara și și-a dorit să își vadă liniștit de familie.

Niculina Stoican respunde acuzatiilor lui Constantin Gusman

„Nu. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viața mea. Vocile care spun, îți asumă ceea ce spun, eu îmi asum ce spun.

Noi am avut discuții care pot fi constructive pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat. El a plecat pentru că și-a dorit să plece. S-a pensionat pentru că a avut anii de pensie și pentru că și-a dorit să iasă la pensie. Nu a mai vrut să continue cu programul.”, a mai spus artista.

Citeste si: Ce mașină conducea Petrică Mîțu Stoian! Artistul era fan al unei celebre mărci de mașină. Ce tarife avea artistul la o cântare

În urma cu câteva zile până să moara, Petrica Mitu Stoian ar fi declarat că vrea să se retrag de pe scena muzicii populare deoarece voia să lase generațiile mai tinere să duca folclorul mai departe.

”Am făcut o vârstă frumoasă, mă respect și vreau să mă retrag de la ansamblu, să mă pensionez. Să vină tinerii din urmă și să-mi ia locul, să ducă mai departe cântecul.

Până la un punct e bine să stai pe scenă. La un moment dat mai faci lucruri mai din spate. Pentru că talentul se îmbină cu tinerețea. Când ești pe scenă și produci un disconfort vizual, spectatorul nu te mai place, oricât ai cânta tu! Ești boșorog, să mai vină și tinerii! Eu am făcut 61 ani”