Grăbește-te! Magazinele care au cele mai mari reduceri la îmbrăcăminte, de Black Friday 2021

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 09 aug 2022, 00:45

De Black Friday 2021 pot fi cumpărate articole vestimentare la prețuri promoționale 

Sursa: unsplash

Mai este foarte puțin până când se va da startul reducerilor de Black Friday 2021, iar dacă vânezi deja prețurile la îmbrăcăminte, atunci trebuie să te orientezi către magazinele care oferă cele mai bune oferte.

Dacă în trecut oamenii căutau de Black Friday doar electronice și electrocasnice, de-a lungul timpului, preferințele cumpărătorilor s-au schimbat. Astfel, în 2021, foarte multe persoane așteaptă Black Friday pentru a-și achiziționa îmbrăcăminte de calitate la un preț redus. Ce magazine au pregătit oferte la haine de Black Friday 2021?

Black Friday 2021, cele mai mari reduceri la îmbrăcăminte

De Black Friday 2021, pasionații de fashion pot găsi reduceri masive la o mulțime de articole vestimentare și accesorii.

Deși Black Friday începe în mod oficial pe data de 12 noiembrie în România, există magazine care dau mai devreme startul reducerilor, tocmai pentru a le oferi cumpărătorilor șansa de a se bucura mai mult timp de prețurile promoționale. Cei care vor să își schimbe garderoba la început de iarnă văd în Black Friday 2021 cea mai bună ocazie pentru a-și achiziționa haine de calitate, încălțăminte și accesorii la cele mai mici prețuri.

Când este Black Friday 2021 pe Fashion Days?

Pe Fashion Days, reducerile de Black Friday 2021 încep pe data de 10 noiembrie. La fel ca în fiecare an, retailerul anunță prețuri promoționale la articolele vestimentare pentru femei, bărbați și copii, dar și la accesorii sau încălțăminte.

Astfel, de Black Friday 2021, reducerile încep pe Fashion Days cu două zile mai devreme, mai exact pe 10 noiembrie 2021, la prima oră a dimineții.

Cei care vor să beneficieze de prețurile promoționale trebuie să știe că este important să aibă un cont pe site sau în aplicația de pe mobil, să activeze notificările, să introducă și să salveze datele cardului, astfel încât să poată face cumpărături rapid.

Cei care vor să facă cumpărături de Black Friday 2021 pe Fashion Days pot găsi la reducere geci, platoane, ghete de iarnă, ceasuri, genți, dar și alte articole aparținând unor braduri celebre. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fashion Days promite cele mai mari reduceri din an, astfel că prețurile pot fi reduse și cu până la 80-85%.

Astfel, o pereche de adidași care acum costă 640,99 de lei, de Black Friday 2021 va costa 99,99 lei.

Când este Black Friday 2021 pe Decathlon?

Pasionații de sport pot cumpăra la reducere o mulțime de articole sportive de Black Friday 2021 pe Decathlon. Sunt anunțate prețuri promoționale la îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și la aparatura necesară pentru practicarea diferitelor sporturi.

Decathlon deja a început reducerile de Black Friday 2021, astfel că în perioada 5.11.2021-14.11.2021, o mulțime de produse selecționate pot fi achiziționate la un preț promoțional. Astfel, reducerile de Black Friday 2021 se întind pe mai multe zile la Decathlon.

Reducerile masive se aplică în special la produsele care se află la final de colecție, însă pot fi cumpărate la prețuri mici și haine care oferă protecție termică, ghete de iarnă impermeabile, articole vestimentare pentru copii sau diverse echipamente sportive.

Decathlon anunță că reducerile se aplică în limita stocului disponibil.

Citeste si: Sfaturi pentru cumpărători de Black Friday 2021. Ce probleme au avut în anii trecuți

Când este Black Friday 2021 pe Answear?

De Black Friday 2021, Answear anunță prețuri chiar și cu 70% mai mici decât în restul anului. Articole vestimentare aparținând unor branduri celebre pot fi cumpărate la prețuri avanatajoase. Pot fi găsite la ofertă articole vestimentare: geci, rochii, paltoane, pulovere, cămăși sau tricouri, dar și încălțăminte și accesorii. Reducerile se aplică atât la piesele vestimentare de iarnă pentru femei, cât și la articolele destinate bărbaților sau copiilor.

Black Friday 2021 începe pe Answear în Vinerea Neagră, mai exact pe 12 noiembrie 2021, dar și până atunci pot fi găsite prețuri promoționale la o mulțime de produse. Answear a început maratonul reducerilor pe data de 8 noiembrie și anunță că promoțiile vor continua până pe 14 noiembrie 2021.

Citeste si: Black Friday 2021. Cum poți evita să cumperi în exces în Vinerea Neagră