In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Adil acuzat de crima

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

O intalnire absolut stranie are loc intre cea care se recomanda a fi Vuslat Kozoglu si Beliz.

Vuslat vine sa ii faca o propunere proprietarei Spitalului Berhayat, mai ales ca misterioasa femeie cunoaste situatia financiara a institutiei.

Vuslat isi ofera sprijinul pentru a scoate institutia din impas, dar are anumite conditii, care o vor soca pe Beliz. Mai mult decat atat, Beliz nu stie cine este si de unde a aparut misterioasa dna Vuslat.

Citeste si: Ea va fi noua parteneră a celebrului Onur Tuna în viitorul proiect! Tânăra este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia!

Fara sa stea pe ganduri, Beliz refuza propunerea lui Vuslat, insa merge, totusi, sa se consulte cu Tanju si Ferman. In mod neasteptat, Tanju ii cere lui Beliz sa accepte oferta femeii de afaceri.

Citeste si: Ea este cea mai importantă femeie din viața lui Gunes din serialul Doctorul minune! Iată cum a fost surprins celebrul actor Korhan Herduran!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In plus, lucrurile din spital merg tot mai anevoios, iar o solutie trebuie luata urgent.

Un alt eveniment socant se petrece atunci cand profesorul Adil este chemat la Politie, fiind acuzat de crima.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.