Victor Slav, declarații în exclusivitate despre iubita lui

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 nov 2021, 17:35
Victor Slav, dezvaluiri despre relatia pe care o are cu iubita lui
Sursa: Instagram

Victor Slav si-a facut curaj si a vorbit in premiera despre iubita lui.

Ești și ai fost mereu discret în ce privește viață privata, însă am vrea să ne spui mai multe despre iubita ta? Cum ai cunoscut-o? De când sunteți împreună. Ce te-a atras la ea?

Cum se intelege Victor Slav cu iubita lui

Victor Slav: "Suntem împreună de 2 ani și jumătate, da, într-adevăr eu am încercat cât s-a putut să fiu discret cu viață mea personala.

Încerc, pe cât posibil, să țin partea asta doar pentru mine, așa mi se pare normal, mai ales când unul dintre cei angajați în aceasta relație nu este persoana publica și nici nu își dorește să devina. Suntem doi oameni normali care se iubesc. Împărțim și bune și mai puțin bune, pentru că toate acestea fac parte viață și doar așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversam.

Cum vă înțelegeți acasă? Vă mai ciondăniți? De la ce? Cine cedează primul

Victor Slav: "Într-un cuplu e firesc să apară și discuții în contradictoriu. Dar important este cum te înțelegi cu celalalt și cum reușești să găsești soluții și un „numitor comun”. Daca suntem de 2 ani și jumătate și „still counting” înseamnă că suntem bine. 

Recent, ți-ai deschis un business, un restaurant, mai exact. Cum ți-a venit ideea? Cine ai vrea să iți calce pragul că oaspete?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victor Slav: "Într-adevăr, am deschis un restaurant în zona Decebal, stiu că este o perioada dificila acum pentru țoață industria Horeca, dar vom vedea ce ne rezerva viitorul. Ușile localului meu sunt deschise pentru țoață lumea, așa că îi aștept pe toți care doresc să se destindă.

Citeste si: Anda Adam, moment de infarct! Făcea un video pe Instagram când i s-a rupt șnurul de la bikini: Ce fac acum, cum intru așa?!"

Victor Slav, revedere cu Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Tie iți place să gătești? Sau o lași pe iubita ta?

Victor Slav: Da, îmi place să gătesc, numai că nu stiu să fac multe preparate pentru că nu am timp, dar sunt genul indemanantic; daca am în fata o rețetă și urmăresc cu atenție pașii, preparatul respectiv vă ieși foarte bine.

Nu pot să zic că gătesc, nu mor de foame daca rămân singur. Nu stiu să fac ciorbe sau chestii mai elaborate, dar niste cartofi prăjiți sau ceva la cuptor mă descurc să pregătesc. Repet, daca am rețetă, pot să gătesc orice. 

Cum a fost revederea cu Anda Adam la Bravo, ai stil...

Victor Slav: Am avut o relație care s-a încheiat acum mai bine de noua ani, iar în prezent fiecare are viață lui. Desigur că exista un respect pe care ni-l purtam reciproc, suntem doi oameni care s-au despărțit cizvilizat.