Anamaria Prodan părăsește definitiv România! Unde se mută impresara alături de copiii ei: ”Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 nov 2021, 22:56

Anamaria Prodan se muta din Romania

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a luat o decizie extremă în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Aceasta a decis să plece definitiv din România, alături de cei trei copii ai ei. Unde se mută sexy impresara?

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. Impresara se mută definitiv din România, nu singură, ci alături de copiii ai săi, cele două fete din prima căsătorie și Laurențiu Jr, băiatul din mariajul cu Reghecampf. Într-un interviu, aceasta a precizat unde se va muta în curând.

Anamaria Prodan părăsește definitiv România! Unde se mută impresara alături de copiii ei: ”Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște...”

Deși trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, Anamaria Prodan se concentrează pe lucrurile importante din viața de familie, dar și profesională. Vedeta a investit în două noi afaceri,  un milion de euro în criptomonede, dar și într-un magazin de băuturi alcoolice din apropierea Capitalei.

În ceea ce privește familia, impresara a declarat că copiii ei sunt pe primul loc în viața sa.

Într-un interviu pentru Teo Show, vedeta a spus totul despre ruptura de soțul ei.

”Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București.

Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit.”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri după divorțul de Reghe! Cât costă o sticlă de băutură din magazinul impresarei

Impresara își va trimite fiul la studii în America

Anamaria Prodan a fost întrebată ce părere ar avea copiii ei dacă și-ar reface viața, aceasta a precizat că are toată susținerea din partea lor. Mai mult, impresara a precizat că se vor muta în America, și o perioadă vor sta și în Dubai. Planul lor este să se mute definitiv din România.

”Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul interviului de la Kanal D.

Citeste si: Ce spun copiii Anamariei Prodan despre divorț! Impresara va pleca definitiv din Romania. Unde se va stabili în scurt timp