Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Drama neștiută prin care a trecut una din cele mai bune concurente din competiție

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2022, 00:15

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities si-a pierdut tatal la 13 ani

Sursa: Instagram

Ruxi este una din cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities si totodata una din cele mai bune de pana acum.

Ruxi s-a făcut remarcata în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities încă de când a pășit pe podium. Contestata de multe dintre rivalele sale și adorata pentru modul cum își gândește ținutele de către jurați, Ruxi este o personalitate duala care accepta provocările care îi apar în cale la Bravo, ai stil! Celebrities, dar și în viață reala. Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este creatoare de conținut, influencer, regizor, scenarist și actor.

Citeste si: Mădălina Pamfile a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: "Se consideră că stau cu un moșneag! Nu aș vrea să se creeze o imagine gresită despre tatăl copiilor mei"

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi este printre cei mai apreciați comedianți din România, aceasta fiind cunoscută pentru filmulețele amuzante postate în mediul online. Ruxi de

la Bravo, ai stil! Celebrities spune despre ea că este un artist indiferent de modul în care alege să se exprime, astfel că nu i-a fost deloc greu să treacă de la vlog la autoare de bestseller.  "Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compozițîi vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante."
, declară Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se întâmplă în ediția de joi Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne: "Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea cu siguranță"

Drama nestiuta din viata lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Pe numele sau adevărat, Roxana Erdei, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities recunoaște că viață ei nu a fost întotdeauna lapte și miere, însă a înfruntat greutățile cu zâmbetul pe buze și mai ales ironie sau autoironie. Roxana Erdei este originara din Satu-Mare și până să ajungă celebra în mediul online și nu numai, cocurenta Bravo, ai stil! Celebrities a trecut prin multe momente de răscruce, unul dintre ele traindu-l la 13 ani.

"Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eam trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei:)))). Știu, groaznic:)). Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părințîi au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu vă obține funcția care-i vă permite să se întoarcă în Satu-Mare. Când
aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu-Mare.’’

Ruxi sau Opulență cum îi place lui Maurice să îi spună în momentul jurizării rezervă numeroase surprize celor din platou și mai ales telespectatorilor prin aparițiile sale memorabile care de multe ori le-a făcut pe rivalele ei să îi conteste abilitățile stilistice. Cu toate acestea, jurații au spus aproape de fiecare data că se diferențiază clar de celelalta prin amprenta personala cu care își gândește fiecare ținută având în vedere multe detalii care nu țin neapărat de haine ci de context.