Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta s-a împăcat cu el la câteva luni după nașterea baietelului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 nov 2021, 10:35

Cine este tatal baietelului Nicoletei Dragne

Sursa: Instagram

Nicoleta Dragne, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities, si-a cunoscut iubitul la un reality-show, insa relatia lor nu a fost mereu numai lapte si miere.

Nicoleta Dragne a povestit detalii despre relația cu iubitul ei și tatăl băiețelului ei, Vladimir. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a confirmat faptul că din cauza opiniilor diferite și a faptului că imediat după naștere, a trecut printr-o perioada dificila din punct de vedere psihologic, cei doi au luat hotărârea să meargă pe drumuri separate. Însă, la câteva luni după ce s-a despărțit, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad, fost concurent și el într-un reality-show, și-au mai acordat o șansă.

Cei doi sunt acum împreună și își văd liniștiți de creșterea băiețelului pe care îl au împreună.   O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite',  a declarat Nicoleta Dragne.

Citeste si: Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities: "Oamenii au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț"

Cine este Bruno Vlad, iubitul cu care s-a impacat recent Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

In urma cu ceva timp, Nicoleta Dragne a trecut prin depresia postnatala care ar fi putut duce la erodarea relatiei dintre ea si tatal copilului ei si concurenta a recunoscut a fost destul de dificil in acea perioada.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii.

Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți.

Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite,  a povestit Nicoleta Dragne.

Citeste si: Mai știi momentul incendiar când Ilinca Vandici și-a pus rochia în cap! Abia acum a spus ce s-a întâmplat, de fapt, la filmări

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities are un baietel cu Bruno Vlad

Cât despre afaceristul din Timișoara, Bruno Vlad, Nicoleta a recunoscut că într-adevăr este fostul soț al Madalinei Pamfile, însă ea l-a cunscut pe iubitul ei la trei ani de la despărțirea lui de rivala ei de la Bravo, ai stil! Celebrities. În ce privește planurile de căsătorie, Nicoleta a mai spus că încă nu a fost ceruta de sotie, însă așteaptă să fie surprinsa.  N-am avut o discuție (nr.

despre logodnă). Nu pot să îi zic eu să mă ceară. Nu știu cum aș vrea să fie, să mă surprindă.