Ce a găsit fiica impresarului Doru Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri halucinante despre tratamentul pe care artistul îl urma

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 aug 2022, 00:20

Fiica impresarului Doru Gusman, dezvaluiri despre ce a gasit in telefonul artistului

Fiica impresarului Doru Gusman era extrem de apropiata de artistul Petrica Mitu Stoian si a facut cateva declaratii neasteptate la cateva zile dupa moartea lui.

Andreea, fiica impresarului Doru Gusman care era, de altfel, extrem de apropiata de Petrica Mitu Stoian a vorbit la un post TV despre tratamentul pe care artistul îl urma înainte de a ajunge la respectiva clinica de a începe tratamentul post-covid. Tânără, de profesie medic, era ca o fiică pentru Petrica Mitu Stoian, iar artistul avea deplina incedere în ea fiind singura care știa toate parolele de la telefonul cântărețului.

Tot Andreea era cea care știa de faptul că Petrica Mitu Stoian petrecea foarte mult timp pe rețelele de socializare și că i s-a părut ceva în neregula când a văzut că a dispărut preț de 50 de minute.

Citeste si: Niculina Stoican, decisă să meargă în instanță după acuzațiile impresarului lui Petrică Mîțu Stoian: "Mi s-au adus injurii, mie și instituției!"

Fiica impresarului Doru Gusman, dezvaluiri neasteptate despre ce a gasit in telefonul lui Petrica Mitu Stoian

”Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute.

Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră”, a declarat fiica impresarului.

Andreea a mai declarat ca anchetatorii nici nu au cerut telefonul lui Petrica Mitu Stoian.  ”Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele.

Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si

17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”,  a menționat Andreea Gușman, scrie România TV.

Andreea, fiica lui Doru Gusman:"Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook"

”Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat.

Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Citeste si: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a spus adevărul despre relația artistului cu Niculina Stoican: "A zbierat când a auzit că nu mai e printre noi!"

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook,” a precizat tanara la un post TV.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.