Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei? Urmăriți o gală plină de suspans duminică, 14 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 nov 2021, 20:03

Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei?  

Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nouă gală Puterea dragostei, duminică, 14 noiembrie, la Kanal D

O nouă săptămână în casa Puterea dragostei se finalizează cu o gală plină de suspans și cu dezvăluiri care mai decare mai controversate. Se pare că Radu este în continuare subiect de ceartă între concurenții din casa, el fiind mărul discordiei în această competiție.

Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei?

Conflictele se țin lanț în casa Puterea dragostei. Tensiunile dintre concurenți ating cote maxime, iar reproșurile sunt la ordinea zilei.

Radu este subiect de ceartă între concurenți. Tânărul, care a fost concurent și sezonul trecut în competiția Puterea dragostei, face ravagii printre noii concurenți ai acestui sezon. Se pare că lucrurile nu se aplanează sub nicio formă între ei.

Fetele din casa dragostei par a fi geloase pe relația dintre Radu și iubita lui, astfel caută nod în papură pentru a-i despărți.

Citeste si: Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

”M-am jucat cu Radu pentru că mi-a plăcut, na!”, a spus una dintre concurente.

”Nu e bine să te joci cu bărbatul alteia”, a spus un concurent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”S-a jucat bărbatul ei cu mine”, spune aceasta despre Radu.

Dezvăluiri incendiare se vor face în gala de mâine despre unul dintre concurenți. Cristina Mihaela citește mesajele incitante în fața concurenților și scoate la iveală detalii uimitoare.

În gala de mâine se va decide cine este concurentul care își va proteja casa și va câștiga premiul săptămânal, totodată, unul dintre concurenți va părăsi competiția Puterea dragostei.

Citeste si: Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.