Mesajul clar al Ioanei Filimon în timp ce privea Gala Bravo, ai stil! Celebrities în care a fost descalificată și eliminată

Autor: Alice Popescu

Ioana Filimon a privit Gala in care a fost eliminata din fata televizorului si nu s-a sfiit sa posteze si un mesaj.

Ioana Filimon a fost descalificata aseară în Gala denumita În jurul lumii, iar Ilinca Vandici, prezentatoarea TV a competiției stilistice, a făcut anunțul surprinzător pentru telespectatorii care își doreau să urmărească în formula completa evoluția concurentelor preferate. Însă socul a fost cu atât mai mare cu cât Ilinca a anunțat descalificarea uneia dintre cele mai spumoase concurente din acest sezon 7 Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Ce a făcut Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Imagini în premieră cu fosta concurentă

Reactia Ioanei Filimon dupa descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ioana Filimon nu a respectat regulamentul, iar Ilinca Vandici nu a putut decât să îi ureze succes pe mai departe în cariera.

Însă, se pare că Ioana este împăcată cu parcursul ei la Bravo, ai stil! Celebrities și mai mult, și-a făcut și o schimbare de look odată cu noul capitol încheiat din viață ei profesionala.

Însă, fosta concurenta a avut puterea să urmărească show-ul din fata televizorului publicând și câteva story-uri, iar mesajele ei au fost foarte clare. Desi a fost eliminata din competiție, Ioana continua să le șuștină pe Ruxi și pe Nicoleta Dragne, repostandu-le momentele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Ilinca Vandici, anunt-soc despre descalificarea Ioanei Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cât despre concurente, unele dintre ele nu au părut deloc socate de ce s-a întâmplat cu Ioana și chiar au spus în platou că se așteptau la acest deznodământ.

Nicoleta Dragne:"Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsa."

Viviana Sposub: "Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine"