Bărbatul cu două neveste. George Chirilă trăiește ca în trib, cu două surori și cu cei 16 copii pe care îi are cu acestea!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 aug 2022, 03:45

George Chirilă, bărbatul cu două neveste

Sursa: captura TV Asta-i Romania

Povestea lui George Chirilă este una demnă de film. Bărbatul din Iași trăiește cu două neveste, care sunt surori, și cu cei 16 copii făcuți cu acestea.

George Chirilă, din Iași, a ales să își ducă existența ca în trib, locuind departe de lume, împreună cu cele două soții ale lui, care sunt surori, și cu cei 16 copii pe care i-a făcut cu acestea.

Bărbatul este fericit așa, dar întrebarea este cât de fericiți sunt copiii lui și cele două surori cu care trăiește? 

George Chirilă mărturisește că a început să iubească viața atunci când a decis, spune el, să taie "capra în două" și să trăiască precum un om cu adevărat liber.

"Am tăiat capra în două și deodată am trecut de partea cea mai simplă", a mărturisit el în emisiunea "Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță.

Citeste si: Impresionant! Ce a hotărât să facă bărbatul care are 15 copii cu două surori

Bărbatul cu două neveste. George Chirilă trăiește cu două surori și 16 copii pe care îi are cu acestea

George Chirilă spune că își iubește ambele soții la fel, atât pe Mariana, cât și pe Nicoleta. Mariana i-a dat 10 copii, iar Nicoleta 6.

Spune că la început Nicoleta era pentru el doar o prietenă, dar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit de aceasta și a început să o iubească la fel ca pe Mariana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Viața mea e tribală. Viața a avut valoare pentru mine de când mi-am luat-o în propriile mâini. Când a depins de alții nu a avut prea mare valoare pentru mine. Mi-am înțeles vocația, cum pot să îi ajut mai bine pe semenii mei", a mai declarat ieșeanul George Chirilă la "Asta-i România".

"Este posibil să iubiți două femei?", l-a întrebat reporterul emisiunii.

"Vă spun sincer că da", a răspuns el. 

George Chirilă nu-și face nicio problemă în privința virusului Covid 19, care a făcut atâtea victime în România, deoarece el și familia lui sunt oarecum izolați, departe de lume. "Nu-i problemă cu distanțarea socială aici la noi", susține el.

Vrea să îi țină departe pe cei 16 copii ai lui de rețelele sociale, dar unii dintre aceștia au început să le utilizeze.

Câțiva au cont de Facebook.

Fata cea mare merge cu oile pe câmp și spune că se descurcă, nepărându-i-se ciudat că face o muncă pe care obișnuiesc să o facă băieții.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i Romania!”, caz socant al unei familii din Targu Neamt