Când divorțează oficial Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Impresara așteaptă actele: ”Vorbim în fiecare zi”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 nov 2021, 18:06

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu Reghecampf anunța că a depus actele de divorț, însă până în prezent, Anamaria Prodan nu a primit nimic.

Vestea lui Laurențiu Reghecampf că divorțează de Anamaria Prodan după 15 ani de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea. În urmă cu aproximativ o lună, antrenorul anunța că s-a despărțit de vedetă și că a depus actele de divorț. Impresara a mărturisit că încă așteaptă să primească actele de divorț.

Citeste si: Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu! Cum a comentat impresara declarațiile de iubire ale manelistului

Când divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit că după o perioadă în care nu a vorbit cu Reghecampf, acum cei doi au reluat legătura, însă doar pentru a discuta despre copii.

Mai mult, impresara a mărturisit că până în acest moment nu a primit actele de divorț, iar Laurențiu Reghecampf nu a adus niciodată în discuție acest subiect atunci când au vorbit la telefon sau prin mesaje.

Citeste si: Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri după divorțul de Reghe! Cât costă o sticlă de băutură din magazinul impresarei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?

Noi nu comunicăm de foarte multă vreme, nu știu nici asta de ce… Am încercat să fiu dreaptă, că mă cunoașteți și cu binele, și cu răul, că sunt o fire vulcanică și mi se pare ceva împins la extrem.

Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus Anamaria Prodan pentru  Fanatik.

Anamaria Prodan spune că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă nu se aștepta ca Reghe să divorțeze de ea, Anamaria Prodan a mărturisit că ea l-a iertat pe antrenor de dragul copilului lor. 

Citeste si: Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf: "Mă întorc acasă!"

"Știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici.

(…) În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare!”, spunea, de curând, Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf.