Ioana Filimon, prima apariție la TV, după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities! "Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viața mea!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 nov 2021, 23:19

Ioana Filimona, primele reacții după ce a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Regretă sau nu faptul că nu va mai face parte din competiție?

În cea mai recentă Gala a competiției Bravo, ai stil! Celebrities, prezentatoare Ilinca Vandici a anunțat cu regret descalificarea Ioanei Filimon, una dintre cele mai vocale dar și apreciate concurente, din cauza nerespectării regulamentului emisiunii. Mai exact, Ioana Filimona nu s-a prezentat la filmările pentru Gala Bravo, ai stil! Celebrities, încălcând astfel regulamentul competiției, iar totul a culminat cu descalificarea să din concurs.

Citeste si: Mellina este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a fost primită în platoul competiției de stil

Ioana Filimon, despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities! Regretă sau nu decizia luată?

După ce în Gala de sâmbătă a competiției Bravo, ai stil! Celebrities, Ioana Filimon a fost descalificată din competiție, astăzi, această a acceptat să între în legătură directă prin Skype, cu Teo Trandafir și Bursucu, în cadrul emisiunii Teo Show, pentru a lămuri lucrurile.
Întrebată ce anume a determinat-o să ia o astfel de decizie de a pleca din competiția Bravo, ai stil! Celebrities, Ioana Filimon a mărturisit că a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru

a-și vedea de viață personală în Timișoara, acolo unde vedetă locuiește. Această a făcut câteva precizări importante pentru a lămuri situația.

"Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o siguranță! Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer

să mă ocup de afacerea mea și să o fructific să fie mult mai prosperă!", a spus Ioana Filimon.

Tot in aceasta seara, la Teo Show, Ioana a încercat să elucideze și motivele pentru care a ajuns în punctul de a lua o astfel de decizie de a se retrage din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Această a precizat faptul că a decis cu bună știință să nu se mai prezinte la filmările pentru emisiune, știind clar care erau consecințele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Chiar voiam să clarific, pentru că toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva s-au speculat o grămadă de chestii! Nu este așa! Am fost descalificată, este adevărat, pentru că am avut niște probleme, ce trebuiau

rezolvate! Și știam că dacă nu mă voi prezența la filmări voi fi descalificată și eu mi-am asumat acest risc! O zi! Tot timpul, crede-mă, am fost prima concurență ce ajungea la filmare, doar că o zi n-am venit și era normal, era Gala, nu există să intarzii cinci zile la rând, a fost o zi și e suficient pentru că noi avem un contract pe care trebuia să-l respectăm! Era normal! Eu știam că voi fi descalificată dacă nu mă voi prezența, doar că n-am putut să mă împart și din păcate acela a fost și sfârșitul meu în competiție!"
, a spus Ioana.

Spre finalul interviului, Ioana Filimona a recunoscut că regretă faptul că a fost nevoită să se retragă din competiția Bravo, ai stil! Celebrities si ca a fost o decizie pe care si-a asumat-o indiferent de riscuri. 

"E personal, lucrurile astea n-aș vrea să le discut la televizor! Important e că sunt bine și îmi pare rău că nu mai sunt în emisiune! Dar când a fost să aleg a trebuit să mă pun pe mine pe primul loc și să-mi asum orice risc! Chiar riscul de a fi descalificată!(...) Problema n-a apărut așa de pe o zi pe altă! M-am sfătuit, am discutat, m-am gândit și am ajuns la concluzia asta!", a adăugat Ioana Filimon.

Citeste si: Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Citeste si: Ce a făcut Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Imagini în premieră cu fosta concurentă