Mesajul Nicoletei Dragne pe Instagram către Ioana Filimon după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Ai scris greșit!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 nov 2021, 09:42

Mesajul Nicoletei Dragne pentru Ioana Filimon

Sursa: Instagram

Nicolete Dragne si Ruxi i-au scris pe Instagram Ioanei Filimon dupa descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Dupa ce le-a marturisit fanilor in direct la Teo Show motivele care au stat la baza descalificarii de la Bravo, ai stil! Celebrities, Ioana Filimon a mai facut o dezvaluire la fel de neasteptata in legatura cu parcursul ei in din showbiz. Fosta concurenta a mai spus ca a venit momentul sa se retraga si din lumina reflectoarelor si sa lase in urma aparitiile TV pentru a se dedica afacerilor sale din Timisoara, acolo unde si locuieste, de fapt.

Citeste si: Ioana Filimon, adevărul despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva!"

Ioana Filimon, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebtrities se retrage din lumina reflectoarelor

Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o  siguranță!

Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer să mă ocup de afacerea mea și să o fructific să fie mult mai prosperă!"
, a spus Ioana Filimon.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe pagina sa de Instagram, Ioana Filimon a raspuns, in sfarsit, fanilor care erau ingrijorati cu privire la plecarea ei din competitia Bravo, ai stil! Celebrities. Fosta concurenta a si spus ca ii pare rau ca nu a raspuns mai devreme fiind foarte multe mesaje din partea celor care au sustinut-o si o sustin in continuare. Unul dintre mesaje este si cel al lui Ruxi, una din cele mai bune concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ioana i-a si raspuns, de altfel, spunand ca ii doreste sa ia cat mai multe stelute si cat mai multe voturi. Nicolete Dragne, in schimb, in gluma, i-a zis ca a scris gresit si ca trebuie sa precizeze ca fanii sa nu uite sa le voteze pe ea si pe Ruxi.

Citeste si: Mellina este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a fost primită în platoul competiției de stil

Ioana Filimon, mesaj pentru sustinatorii ei dupa descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Dragii mei, din păcate, nu mai fac parte din cadrul emisiunii ‘’Bravo ai stil Celebrities!’’. Am primit foarte multe mesaje din partea voastră, dar nu am apucat să răspund tuturor. Din cauza unor probleme personale, a trebuit să lipsesc de la filmări, lucru care nu este permis. Știam că lipsa mea va duce la descalificare, dar după cum știți sunt o persoană asumată.

Când eram in emisiune am încercat să fiu eu, să las orice problemă deoparte și să vă aduc și vouă un zâmbet pe buze prin momentele mele. Am învățat multe lucruri și pentru asta le mulțumesc jurațiilor și producției. 🙏🏼
Imi pare tare rău ca nu mai sunt alături de colegele mele, dar le urez succes iar voi nu uitați să vă susțineți favorita. Vă mulțumesc că m-ați votat, că mi-ați fost alături si că mi-ați scris scris atâtea mesaje frumoase…sunteți minunați Vă pup!