Ce se întâmplă cu Ali în episodul din această seară , de la ora 20:00, in “Doctorul minune”! Vuslat, control pe toate planurile

Autor: Oana Picerea

Ce vedem in aceasta seara, in episodul 61 din Doctorul minune

Cele mai apropiate persoane ale profesorului Adil, din spitalul Berhayat, ii simt, si acum, lipsa acestuia.

Beliz, Ferman, Tanju, Ali, Nazli si Selvi se reunesc pentru a-si <limpezi> gandurile, in fostul birou al raposatului profesor, <inima spitalului>, asa cum l-au supranumit.

Ce vedem in aceasta seara, in episodul 61 din Doctorul minune

Vuslat afla de acest loc si, asa cum ii sta in fire, face <ceva> pentru a le strica <armonia> medicilor din spital. O sedinta convocata de urgenta, de catre Vuslat le trezeste suspiciuni cadrelor medicale.

Acestia sunt informati ca Ezo a primit o importanta functie in cadrul spitalului. Totodata, Vuslat continua santajul la adresa lui Doruk, cerandu-i, de data aceasta, sa ii spioneze fiica. 

Citeste si: Cum arăta carismaticul Onur Tuna în noul serial în care va juca rolul principal! Iată ce trecere inedită de la medicul chirurg din Doctorul minune la un procuror aprig în noul proiect!

Proaspat angajata la spital, Ezo organizeaza un bal mascat pentru cadrele medicale. In plus, tanara ii marturiseste lui Ali ca acest bal este organizat special pentru el, din dorinta de a ramane in continuare prieteni. La auzul acestei marturisiri, Ali intra <in panica> vazand ca Ezo nu renunta la el. Pe de alta parte, Doruk il sfatuieste pe Ali sa stea departe de familia tinerei Ezo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebrul actor Reha Ozcan și soția sa, suspecți de COVID-19! Iată ce se întâmplă în prezent cu actorul care a dat viață îndragitului personaj Adil în serialul Doctorul minune!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “ Doctorul minune ”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.