Cu tinuta la control! Maurice Munteanu, atent pana la cel mai mic detaliu, la styling-ul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Ti-ai pus inelul de friptura?”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 nov 2021, 14:56

Maurice Munteanu, atent pana la cel mai mic detaliu

Calatoria stilistica a concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” continua, in editia din aceasta seara, difuzata de la 22:30, la Kanal D, aspirantele la marele titlu scot arsenalul stilistic pentru a-i impresiona atat pe jurati, cat si pe telespectatori, cu tinute indraznete si povesti iesite din comun.

Juratii analizeaza pana in cel mai mic detaliu outfiturile concurentelor, Maurice considera ca piesele purtate de una dintre concurente sunt foarte bune, insa combinatia dintre acestea, in styling-ul propus de ea, nu il multumeste deloc pe jurat.

“Ti-ai pus inelul de friptura? Foarte frumoasa poseta, imi place cum vine cu acesti ciorapi si imi place combinatia foarte mult dintre poseta si pantofi. Dar ce ne facem cu acei pantaloni transformati in turban si ce ne mai facem cu cureaua care nu are nicio legatura cu stylingul propus de matale in seara aceasta? Interesant e, dar

nu e si <glajbitor>”,  comenteaza Maurice outfitul uneia dintre concurente.

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

In editia din aceasta seara, o noua concurenta isi va face aparitia in platou, cu drepturi depline; Mellina sparge gheata cu un outfit surprinzator; cum o vor primi contracandidatele ei si ce vor spune juratii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la 22:30, la

Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maurice Munteanu, îngenuncheat de styling-ul lui Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Ești dată și tu dracului și ai o ținută splendidissima!"

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.