Ernesto Cazares a devenit tătic pentru prima oară! Câștigătorul primului sezon Exatlon Mexic a publicat prima fotografie cu fiul său

Autor: Diana Tilă

Ernesto Cazares a devenit tătic pentru prima oară!

Sursa: Instagram Ernesto Cazares

Ernesto Cazares, câștigătorul primului sezon Exatlon Mexic, a devenit tătic la 22 de ani! Sportivul a publicat prima poză cu băiețelul său.

Ernesto Cázares, campionul primului sezon Exatlon Mexic, și iubita sa María Robles au devenit părinți pentru prima dată. Sportivul a publicat prima poză cu băiețelul său și i-a dezvăluit și numele.

Citeste si: Geanina Marina Levițchi, mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la Exatlon a dat vestea cea mare: „Ai vrut să ne cunoști mai repede!”

Ernesto Cazares a devenit tătic prima dată

Ernesto Cazares s-a făcut remarcat după ce a participat la sezonul unu al show-lui Exatlon Mexic și a reușit să și câștige.

Campionul Exatlon Mexic este foarte activ în mediul online, unde își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa. Recent, sportivul le-a făcut o bucurie numeroșilor admiratori care îl urmăresc pe rețelele sociale.

Citeste si: Cătălin Cazacu a anunțat despărțirea: ”Era cazul să mă despart și eu”

În urmă cu doar câteva zile, Ernesto a anunțat pe pagina lui personală de Instagram că a dvenit tată pentru prima dată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, câștigătorul primului sezon Exatlon Mexic a publicat și prima fotografie cu băiețelul său, în care i-a acoperit ochii și a fost  dezvăluit că numele lui este „Luciano Cázares”.

Ernesto, declarație de dragoste pentru iubita sa

Ernesto si Maria trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, câștigătorul Exatlon Mexic i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă logodnicei sale:  "Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata.

Iti multumesc ca ma sprijini in tot ceea ce fac, ca esti alaturi de mine la bine si la greu, esti motivatia si inspiratia mea", i-a transmis Ernesto.

Ce a făcut Ernesto Cazares cu banii din premiul Exatlon Mexic

Ernesto Cázares este pasionat de Parkour, un sport extrem ce presupune escaladarea clădirilor fără elemente de siguranță, folosind doar forța brațelor și a picioarelor.

A acceptat provocarea de a participa la Exatlon deoarece este pasionat de sporturile extreme. 

După ce a câștigat marele premu, Ernesto și-a deschis propriul business în industria textilă. Sportivul a lansat o colecție de haine sport cu logo-ul „Sky Brother”, care este un club al practicanților de parkour din care face parte atât el, dar și Aristeo, fratele lui. 

Linia de haine include tricouri, hanorace, maiouri si sepci personalizate, iar brand-ul său a făcut furori printre fanii care s-au înghesuit să comande cel puțin o piesă vestimentară.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.