Raluca Bădulescu, primele declarații despre incidentul prin care a trecut de curând! "Mama m-a sunat astăzi plângând"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 nov 2021, 19:58

Raluca Badulescu, jurata Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Jurata Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca Bădulescu, a venit astăzi în platoul emisiunii Teo Show pentru a lămuri totul despre incidentul prin care a trecut de curând!

Invitată în platoul Teo Show, Raluca Bădulescu, a ținut să lămurească toate aspectele cu privire la incidentul al cărei protagonista a fost de curând în traficul din București.

Raluca Bădulescu, primele declarații după incidentul prin care a trecut de curând

Pe 12 noeimbrie, Raluca Bădulescu a fost oprită de catre agenții Brigăzii Rutiere din Capitală, pe o stradă din Sectorul 1, pentru un control de rutină, în urmă căruia această a fost supusă unor teste care au confirmat că ar fi consumat anumite substanțe interzise la volan.

În această după amiază, Raluca Bădulescu a marturisit ca a fost deranjata de tot ceea ce s-a vehiculat in presa mondenă si a dorit să lămurească tot ceea ce i s-a întâmplat in noaptea respectivă și mai ales despre ce tip de substanțe a fost vorba de fapt.

"Este vorba despre medicamente pentru somn, nu știu dacă le putem da numele dar sunt niște medicamente pentru somn, sunt medicamente anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală! Medicamente pe care nu le iau tot timpul, cantitate recomandată de medic!

Medicamente pe care le iau exclusiv seară! În speță, eu când am fost în acest control de rutină surprinsă erau deja!(...)

M-a oprit poliția pentru control de rutină, mi-au cerut dânșii carnetul, au fost foarte drăguți, amabili, m-au întrebat dacă doresc să suflu în fiolă! Eu nu beau și nu consum substanțe interzise niciodată! A ieșit negativ testul de alcool! Am făcut și testul de substanțe, care a durat vreo zece minute pentru că s-a procesat în aparatul acela din mașînă de poliție, la absolut toate substanțele interzise rezultatul a ieșit negativ! A

ieșit pozitiv pe substanțele care se cheamă Benzodiazepine! Benzodiazepinele sunt substanțe care se găsesc în medicamentele anxiolitice și în cele prescrise pentru tulburări ale somnului!(...) Am rețeta de la medicul specialist, sunt în tratament de ceva vreme!", a marturisit vedeta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Bădulescu s-a arătat indignată de faptul că titlurile apărute astăzi în presă au pus-o într-o lumină nefastă și mai ales au adus multă tristețe si asupra familiei sale.

"Din cauza titlurilor din presă, familia mea de acasă, mama m-a sunat astăzi plângând <<Mama, ce s-a întâmplat?>> Va dați seama pentru așa un lucru! Mama știa că eu consult un medic psiholog, un medic psihiatru, știe că am anumite probleme cu somnul, dar astea sunt niște probleme normale! Însă părinții noștri suferă din cauza acestor titluri bombastice!", a

mai spus Raluca Bădulescu.

Citeste si: Exclusiv! Raluca Bădulescu spune în premieră de la ce designeri celebri nu s-ar îmbraca niciodată și cum reușește să facă față comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare

Citeste si: Raluca Bădulescu, farsă de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta, scoasă din minți de colegii de platou